کد خبر : 283330
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - 17:16
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

حدادعادل: سرلیست شورای ائتلاف قالیباف است / بزودی لیست می‌دهیم

غلامعلی حداد عادل رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه احتمالا همه جریانات اصولگرا یک لیست واحد برای انتخابات مجلس ندهند، گفت: شورای ائتلاف به سرلیستی قالیباف لیست می‌دهد.

حدادعادل: سرلیست شورای ائتلاف قالیباف است / بزودی لیست می‌دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برنا نوشت: رئیس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با بیان اینکه احتمالا همه جریانات اصولگرا یک لیست واحد برای انتخابات مجلس ندهند، گفت: شورای ائتلاف به سرلیستی قالیباف لیست می‌دهد.

غلامعلی حداد عادل، رییس شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب در مورد ائتلاف تمامی جریانات وگروه‌های اصولگرا برای ارائه لیست واحد، گفت: شاید همه جریانات وگروه‌های اصولگرا یک فهرست واحد برای انتخابات مجلس ندهند، ولی سعی این است که وحدت حداکثری ایجاد شود.

وی در پاسخ به این سوال که معتقدید چند لیست واحد از جریان اصولگرا بیرون می‌آید گفت: بعید نیست چند لیست بیرون بیاید چراکه کسی نمیتواند کسی را مجبور کند. ما در انتخابات مجلس یازدهم نیز شاهد بودیم در کنار فهرست شورای ائتلاف چند فهرست دیگر هم منتشر شد، اما بایدتوجه داشت که مردم خودشان انتخاب می‌کنند انتخاب با مردم است ومیزان هم رای ملت است.

وی ادامه داد: ما هم سعی می‌کنیم بهترین‌ها را به مردم معرفی کنیم، ولی نهایتا این مردم هستند که انتخاب می‌کنند. شورای ائتلاف برای تهران لیستی به سرلیستی آقای قالیاف خواهد داد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا در مجلس دوازدهم همه جریانات و گروه‌های سیاسی کشور صاحب کرسی خواهند شد، گفت: انتخاب با مردم است قطعا هر چه مردم انتخاب کنند مفید است.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است