کد خبر : 281867
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۱۱ - 15:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

علی بیگدلی: لحظات بسیار حساسی را سپری می‌کنیم / ایران باید با آمریکا گفت وگو کند

تحلیلگرمسائل خاورمیانه با توجه به شرایط منطقه گفت: لحظات بسیار حساسی را سپری می‌کنیم که تا کنون سابقه نداشته است.

علی بیگدلی: لحظات بسیار حساسی را سپری می‌کنیم / ایران باید با آمریکا گفت وگو کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: وضعیت منطقه پر تنش است و بعد از کشته‌شدن سه سرباز آمریکایی‌ گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال واکنش آمریکا وجود دارد.

علی بیگدلی، تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع گفت: «ایران گفته که محور مقاومت از ما دستور نمی‌گیرد که این سخن مورد پذیرش آمریکایی‌ها قرار نگرفته است. مسئله دیگر این است که ایران در شرایط کنونی می‌تواند دست به دیپلماسی پنهان بزند و با واسطه‌هایی که وجود دارند مانند قطر با آمریکایی‌ها وارد مذاکره شویم تا احیانا آمریکا اقدامات خاص نظامی انجام ندهند. لحظات بسیار حساسی را سپری می‌کنیم که تا کنون سابقه نداشته است».

او ادامه داد: «بایدن بر سر دو راهی است. از یک طرف نمی‌خواهد نسبت به کشته‌شدن سه سرباز آمریکایی بی‌تفاوت باشد و از سوی دیگر نمی‌داند باید چه طور واکنش نشان دهد. از طرفی هم انتخاباتی را در پیش دارد که اقدام امروزش می‌تواند در سرنوشت انتخابات تأثیرگذار باشد. آمریکا حتما دست به واکنشی می‌زند اما نوع واکنشش مشخص نیست اما مشخص است که ایران و آمریکا نمی‌خواهند درگیری گسترده‌ای به وجود آید. به هر حال اگر آمریکا وارد درگیری مستقیم شود یا به خاک ایران تجاوز کند، ممکن است منطقه به آتش کشیده شود».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «مسئله دیگر آن است اگر این دور تسلسل ادامه یابد منجر به جنگ ایران و آمریکا می‌شود. اسرائیل گرفتار حماس و حزب‌الله است که اگر چنین درگیری را نداشت می‌توانست مشکلاتی را برای ایران به وجود آورد».

بیگدلی در پایان گفت: «همان روز که عملیات هفتم اکتبر رخ داد بایدن طوری سخن گفت که پای ایران به ماجرا باز نشود. اکنون اسرائیل نمی‌تواند کاری علیه ایران بکند زیرا خودش درگیر جنگ است. آمریکایی‌ها هم نمی‌خواهند وارد جنگ با ایران شوند زیرا موضوع انرژی برایش مهم است».

اخبار مرتبط:
از دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا چه خبر؟
از دور ششم مذاکرات ایران و آمریکا چه خبر؟

حواشی پرونده هسته‌ای ایران و خصوصا دور ششم مذاکرات همچنان از موضوعات داغ در رسانه‌هاست.

حمله کیهان به همتی: همه چیز را به لجن کشیده ای، دلار را گران کردی/ یک ادعانامه ملی علیه همتی تهیه شود
حمله کیهان به همتی: همه چیز را به لجن کشیده ای، دلار را گران کردی/ یک ادعانامه ملی علیه همتی تهیه شود

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: آقای همتی تازه متولد شده‌ای؟! او همه چیز را به لجن کشیده، از طریق مناسبات رانتی دلار را گران کرده و می‌گوید هدفم مبارزه با تورم است. می‌گوید این کار را می‌کنیم تا تورم کاهش پیدا کند، باید از این حرف شرم کند. باید یک ادعانامه ملی علیه او تهیه شود.

مهدی چمران: نیاز ببینیم بیش از ۶۰ درصد غنی‌سازی می‌کنیم
مهدی چمران: نیاز ببینیم بیش از ۶۰ درصد غنی‌سازی می‌کنیم

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران ادعا کرد که ایران می تواند بیش از ۶۰ درصد اورانیوم غنی سازی کند

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است