کد خبر : 281485
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۹ - 09:50
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

وزارتخارجه: گروه‌های مقاومت از جمهوری اسلامی دستور نمی‌گیرند

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص خبر حمله به نیروهای آمریکایی گفت: تکرار اتهام بی‌اساس به ایران، فرافکنی و نیز توطئه‌ی کسانی است که منافع خود را در کشیدن مجدد پای آمریکا به معرکه ای تازه در منطقه و تحریک آن در گسترش و تشدید بحران می‌بینند تا از این طریق مشکلات خود را پوشش دهند.

وزارتخارجه: گروه‌های مقاومت از جمهوری اسلامی دستور نمی‌گیرند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر حمله به نیروهای آمریکایی گفت، جمهوری اسلامی ایران از ابتدای بحران جاری غزه، مکررا نسبت به خطر گسترش دامنه  درگیری در منطقه به دلیل ادامه‌ی حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین و نیز پشتیبانی همه جانبه ی آمریکا از نسل‌کُشی فلسطینیان در غزه و کرانه باختری هشدار داده و نقض پایدار و مکرر حاکمیت ملى عراق و سوریه توسط نیروهای آمریکایى و بمباران‌ها و انجام حملات علیه گروهها و مردم عراق، سوریه و یمن را تشدید کننده این چرخه بی‌ثباتی می‌دانست.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود، جمهوری اسلامی ایران با تاکید مجدد بر اهمیت حفظ صلح و ثبات و امنیت در منطقه، معتقد است جنگ در غزه راه حل نبوده و پایان دادن به حملات رژیم صهیونیستی به غزه و آتش‌بس فوری، می‌تواند زمینه‌ساز بازگشت آرامش به منطقه گردد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد، گروه‌های مقاومت در منطقه در تصمیمات و اقدامات خود از جمهوری اسلامی ایران دستور نمی‌گیرند و جمهوری اسلامی ایران ضمن اینکه از توسعه درگیری در منطقه استقبال نمی کند، اما در تصمیمات گروه‌های مقاومت برای نحوه‌ی حمایت از ملت فلسطین و یا دفاع از خود و مردم کشورشان در برابر هر گونه تجاوز و اشغالگری دخالتی ندارد.

کنعانی تاکید کرد، تکرار اتهام بی‌اساس به ایران، فرافکنی و نیز توطئه‌ی کسانی است که منافع خود را در کشیدن مجدد پای آمریکا به معرکه ای تازه در منطقه و تحریک آن در گسترش و تشدید بحران می‌بینند تا از این طریق مشکلات خود را پوشش دهند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد، ایران با آمادگی و هوشیاری تحولات در منطقه را زیر نظر دارد و مسئولیت عواقب اتهامات تحریک آمیز علیه ایران، بر عاملان طرح چنین ادعاهای بی اساسی است.

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است