کد خبر : 281179
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۷ - 12:47
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

مرد مسلح بعد از قتل همسرش، خودکشی کرد

فردی که به دلیل اختلافات خانوادگی همسرش را به قتل رسانده بود، خودکشی کرد.

مرد مسلح بعد از قتل همسرش، خودکشی کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایران نوشت: سرهنگ رحمان هاشمی فرمانده انتظامی شهرستان کوار گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تیراندازی در یکی از محله‌های شهرستان کوار، بلافاصله تیمی ویژه از مأموران پلیس ۱۱۰ و پلیس آگاهی به محل اعزام شدند. در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد یک خانم ۲۵ ساله بر اثر تیراندازی با سلاح گرم جان خود را از دست داده و قاتل نیز از صحنه متواری شده است.

در بررسی‌های تکمیلی مشخص شد مقتول توسط همسر ۳۵ ساله‌اش و به دلیل اختلافات خانوادگی به قتل رسیده است. تحقیقات پلیس در این خصوص ادامه داشت تا اینکه پس از چند ساعت، قاتل در مکانی دیگر با استفاده از سلاح گرم اقدام به خودکشی کرد.

هاشمی با بیان اینکه در این خصوص یک قبضه اسلحه کلت کمری کشف شد، گفت: در این رابطه پرونده مقدماتی تشکیل شده و در دست اقدام است.

اخبار مرتبط:
پیشنهاد عماد باقی به رئیس قوه قضاییه: درباره‌ی تاجزاده شخصاً مداخله کنید
پیشنهاد عماد باقی به رئیس قوه قضاییه: درباره‌ی تاجزاده شخصاً مداخله کنید

عمادالدین باقی، حقوقدان و فعال حقوق بشر به رئیس قوه قضاییه پیشنهاد کرد تا درباره‌ی مصطفی تاجزاده و برخی زندانیان دیگر شخصا مداخله کند.

خبر‌گزاری قوه قضاییه: پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد
خبر‌گزاری قوه قضاییه: پدر کودک‌آزار در اشنویه بازداشت شد

میزان، خبرگزاری قوه قضاییه، نوشت: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی از بازداشت پدر کودک‌آزار در اشنویه خبر داد.

بازیگر سریال‌های تلویزیونی درگذشت
بازیگر سریال‌های تلویزیونی درگذشت

نایب رئیس انجمن بازیگران و بدلکاران با اشاره به درگذشت محمدعلی دشتی در سکوت خبری از مسئولان سینما درخواست کرد که بازیگران پیشکسوت این انجمن بیشتر مورد توجه قرار بگیرند تا با بالا رفتن سن و کنار گذاشته شدن از کار، دچار مشکلات روحی و جسمی نشوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است