کد خبر : 281066
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۰۵ - 19:02
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی اصفهان خبرداد؛

کولاک برف در غرب و جنوب اصفهان/ هوا سردتر می‌شود

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از احتمال کولاک برف در ارتفاعات غرب و جنوب استان و کاهش محسوس دما طی ۷۲ ساعت آینده خبرداد.

کولاک برف در غرب و جنوب اصفهان/ هوا سردتر می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی با اشاره به میانگین بارشی شبانه روز گذشته در سطح استان، اظهار داشت: بیشترین بارندگی به ترتیب از فریدون شهر با پنج میلیمتر، سمیرم ۴.۷ میلیمتر (سه سانتیمتر برف)، داران و چادگان ۳.۵ میلیمتر، خوانسار ۳.۳ میلیمتر، گلپایگان ۱.۵ میلیمتر و کاشان نیم میلیمتر تا ساعت ۹ صبح چهارم بهمن ماه ثبت شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه این موج ناپایدار امروز از استان خارج شد، افزود: سامانه بارشی جدیدی از فردا جمعه وارد استان اصفهان می‌شود و تا روز یکشنبه در استان فعال خواهد بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان خاطرنشان کرد: با فعالیت این سامانه، ابرناکی، مه آلودگی، بارش باران و در مناطق غربی، جنوبی و سردسیر بارش برف، گاهی وزش تند باد لحظه‌ای، کولاک برف در ارتفاعات، یخبندان و لغزندگی معابر را برای روز جمعه انتظار داریم.

معتمدی اضافه کرد: فعالیت این سامانه تا روز یکشنبه تمامی مناطق استان را در بر می‌گیرد اما شدت آن در مناطق غرب و جنوبی است که به ویژه طی روز شنبه با بارش برف و مه آلودگی و کاهش دید همراه خواهد بود.

وی با بیان اینکه کمینه دمای هوای استان طی ساعات پیش رو بین یک تا ۲ درجه سلسیوس کاهش می‌یابد، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۹ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به دمای صفر درجه می‌رسد.

به گفته کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان، ایستگاه میمه با کمینه دمای سه درجه سلسیوس زیر صفر و خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۰ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان پیش بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
وانت حامل ۴۷ کیلو حشیش در اصفهان توقیف شد
وانت حامل ۴۷ کیلو حشیش در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: در عملیات مأموران این پلیس، از یک دستگاه خودرو وانت ۴۷ کیلو حشیش کشف و یک متهم نیز دستگیر شد.

ظرفیت‌های ارزشمند ژئوتوریسمی اصفهان شناسایی شده است
ظرفیت‌های ارزشمند ژئوتوریسمی اصفهان شناسایی شده است

سرپرست اداره‌کل زمین‌شناسی منطقه سپاهان گفت: استان اصفهان از پتانسیل‌های ژئوتورسیم (زمین گردشگری) بسیار ارزشمندی برخوردار بوده و این ظرفیت‌ها بصورت پراکنده مطالعه و بررسی شده است.

استاندار اصفهان: منطقه علم و فناوری نیازمند نوآوری و اجرای پایدار است
استاندار اصفهان: منطقه علم و فناوری نیازمند نوآوری و اجرای پایدار است

استاندار اصفهان، ضمن اشاره به کندی روند پیشرفت منطقه علم و فناوری اصفهان، بر ضرورت نوآوری، امیدآفرینی و اجرای پایدار برای تحول در مرزهای علم و فناوری تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است