کد خبر : 278560
انتشار : 2024/01/09 - 19:19
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ادعای رسانه نزدیک به قالیباف: مجلس آینده دَستِ ماست

سایت فردا نوشت: آنچه می‌شود پیش‌بینی کرد آن است که اکثریت مجلس آینده در اختیار نیروهای اصولگرایی خواهد بود که اهل تندروی و هزینه‌سازی برای کشور نیستند.

ادعای رسانه نزدیک به قالیباف: مجلس آینده دَستِ ماست

به گزارش سایت خبری مدارا: یک سایت تحلیلی نزدیک به محمدباقر قالیباف درباره انتخابات مجلس نوشت: در بین خود اصولگرایان هم به نظر می‌رسد میانه‌روها اقبال بیشتری در میان جامعه داشته باشند زیرا میانه‌روی انقلابی به معنی عقلانیت مبتنی بر اصول انقلاب اسلامی در این سال‌ها بیش از نگاه‌های مبتنی بر افراط و تفریط جای خود را در میان مردم باز کرده است. با این اوصاف آنچه می‌شود پیش‌بینی کرد آن است که اکثریت مجلس آینده در اختیار نیروهای اصولگرایی خواهد بود که اهل تندروی و هزینه‌سازی برای کشور نیستند؛ نیروهایی که با رعایت اصول انقلاب سعی در رفع مشکلات عینی مردم دارند و طیف‌های محدودی از اصولگرایان که مدام مواضعی رادیکال اتخاذ می‌کنند در اقلیت به سر خواهند برد. اصلاح‌طلبان هم احتمالا در خوش‌بینانه‌ترین حالت بتوانند یک اقلیت محدود را شکل دهند؛ تازه آن هم در شریطی که با یکدیگر به ائتلاف برسند زیرا عملکرد آنها در یک‌دهه گذشته باعث ریزش شدید سرمایه اجتماعی‌شان شده است.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است