کد خبر : 277885
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۵ - 05:18
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

پاتک پلیس به بزم شبانه اراذل و اوباش در اصفهان

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان جزئیات دستگیری 33 نفر از اراذل و اوباش در عملیات ماموران سازمان اطلاعات این فرماندهی خبر داد.

پاتک پلیس به بزم شبانه اراذل و اوباش در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسعود طُریفی، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: در پی ارجاع پرونده جلب یکی از اوباش معروف که از سوی مرجع قضائی محکوم شده اما متواری بود موضوع شناسایی و دستگیری وی در دستور کار ماموران سازمان اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت.

به نوشته فارس؛ وی افزود: تحقیقات وسیعی در این خصوص انجام و ماموران با رصدهای هوشمندانه و میدانی دریافتند فرد مذکور در بزم شبانه جمعی از از اراذل و اوباش حضور دارد که بلافاصله ماموران با هماهنگی مرجع قضائی به محل اعزام و در یک عملیات ویژه و ضربتی علاوه بر دستگیری متهم متواری ۳۲ نفر از اراذل و اوباش دیگر را نیز دستگیر کردند.

طریفی از کشف ۱۰ دستگاه خودرو، بیش از ۲۰ قبضه سلاح سرد و انواع مشروبات الکلی در بازرسی از این باغ خبر داد و گفت: هنگام اجرای عملیات مذکور اراذل و اوباش حاضر در باغ با ماموران درگیر شدند اما با توانمندی بالای رزمی ماموران و اقدام به موقع و ضربتی آنان تمامی این افراد به زانو درآمده و تحویل قانون شدند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان با تاکید بر اینکه امنیت خط قرمز پلیس است و به هیچ وجه اجازه قدرت نمایی و عرض اندام به اراذل و اوباش را نخواهیم داد از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص مجرمان را در اسرع وقت از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

اخبار مرتبط:
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور
افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت انرژی خورشیدی کشور

استاندار اصفهان گفت: با اجرای پروژه‌های متعدد در اصفهان، ظرفیت انرژی خورشیدی کشور به بیش از ۳۰ درصد افزایش خواهد یافت.

کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت
کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر جان باخت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت کودک ۱۴ ساله بر اثر غرق شدگی در خمینی شهر خبر داد.

افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان
افتتاح فاز نخست بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور در اصفهان

فاز نخست نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی متمرکز کشور با ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، با حضور رئیس جمهور افتتاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است