کد خبر : 277669
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۳ - 13:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: گوشت قرمز از سفره ۳۵% از خانواده‌ها حذف شده / وزارت کشاورزی به دامداران کمک نمی‌کند

جلال محمود زاده؛ عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: به دلیل افزایش قیمت برخی از خانواده‌ها قدرت مالی تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ را ندارند و می‌توانیم بگوییم گوشت قرمز از سفره ۳۵ درصد از خانواده‌ها حذف شده است.

نماینده مجلس: گوشت قرمز از سفره ۳۵% از خانواده‌ها حذف شده / وزارت کشاورزی به دامداران کمک نمی‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانه ملت نوشت: جلال محمودزاده عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، درباره دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت مرغ، گفت: یکی از دلایل افزایش قیمت گوشت قرمز و گوشت سفید قیمت تمام شده است، مدت زمان زیادی میزان ذخایر استراتژیک نهاده‌های دامی پایین بود و قیمت کنجاله سویا افزایش چندین برابری داشت و مرغداران برای تداوم تولید؛ سویا را با قیمت هر کیلوگرم ۳۴ هزار تومان خریداری می‌کردند و از سوی دیگر قیمت جوجه یک روزه شدیدا افزایش پیدا کرده بود و همین مسائل باعث شده تا بسیاری از مرغداران به دلیل عدم توان مالی اقدام به جوجه ریزی نکنند و این کاهش جوجه‌ریزی باعث کاهش تولید و نهایتا افزایش قیمت گوشت مرغ شد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دولت نتوانست با استفاده از واردات گوشت مرغ بازار را کنترل کند و همین موضوع منجر به افزایش قیمت گوشت مرغ شد، عنوان کرد: در زمینه افزایش قیمت گوشت قرمز نیز نهاده‌های دامی و علوفه افزایش قیمت داشته و از سوی دیگر مدتی نیز شاهد صادرات دام زنده بودیم که این باعث شد تا دامداری‌های از دام مولد خالی شوند و در حال حاضر، نیز بسیاری از واحد‌های دامداری گاو شیری و پرواری خالی از دام هستند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش شدید قیمت نهاده‌های دامی بسیاری از دامداری‌های اقدام به پرواربندی گوسفند نمی‌کنند، ادامه داد: در وزارت جهاد کشاورزی همانند سال‌های گذشته تسهیلات و نهاده ارزان قیمت در اختیار دامداران قرار نمی‌گیرد و دامداران نهاده‌های مورد نیاز را به صورت آزاد تهیه می‌کنند و این مسائل قیمت تمام شده را افزایش می‌دهد.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم گوسفند زنده به ۲۴۵ هزار تومان رسیده و ۳۰ تا ۴۵ درصد نیز ضایعات دارد که باید به این مسائل وجود واسطه‌ها را نیز اضافه کرد، تصریح کرد: به دلیل افزایش قیمت برخی از خانواده‌ها قدرت مالی تامین گوشت قرمز و گوشت مرغ را ندارند و می‌توانیم بگوییم گوشت قرمز از سفره ۳۵ درصد از خانواده‌ها حذف شده است.

اخبار مرتبط:
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!
آثار دوره سلجوقی را شبانه و با بولدزر تخریب کردند!

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان با تأکید بر وقوع حفاری غیرمجاز شبانه در عرصه تاریخی مسجد کمرزرین، از پیگیری قضائی جدی این اقدام خبر داد.

سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است
سخنگوی وزارتخارجه: اعتماد ما به آمریکا به زیر صفر رسیده است

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره اخبار منتشره درباره مذاکرات مجدد اظهار کرد: این حرف و حدیث‌ها همواره شنیده می‌شود. مذاکره نوعی مبارزه است. همان‌طور که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دفاع از کیان ایران اقدام کردند، دستگاه دیپلماسی هم وظیفه دارد در صورت اقتضا، از ابزار دیپلماسی برای تأمین منافع ملت ایران استفاده کند.

عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت
عراقچی: هیچ توافقی که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، را نخواهیم پذیرفت

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در جمع سفرا و کارداران و روسای نمایندگی های خارجی و بین‌المللی مقیم تهران گفت: باید به‌صراحت تأکید کنم که در هر راه‌حل مذاکره‌شده و در هر روند گفت‌وگویی، حقوق مردم ایران در موضوع هسته‌ای، از جمله حق غنی‌سازی باید به‌طور کامل مورد احترام قرار گیرد. ما هیچ توافقی را که در آن حق غنی‌سازی به رسمیت شناخته نشده باشد، نخواهیم پذیرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است