کد خبر : 277200
انتشار : ۱۴۰۲/۱۰/۱۰ - 18:35
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

واکنش عجیب وزیر ارتباطات به افزایش قیمت اینترنت: چاره‌ای نداشتیم اما سمت مردمیم

عیسی زارع‌پور گفت: با توجه به شرایطی که اپراتور‌ها داشتند، افزایش قیمت اینترنت ناگزیر بود.

واکنش عجیب وزیر ارتباطات به افزایش قیمت اینترنت: چاره‌ای نداشتیم اما سمت مردمیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ارائه بسته اینترنت رایگان به مردم، در صورت تغییر تعرفه و با توجه به افزایش هزینه‌های مردم در ماه‌های پایانی سال خبر داد.

زارع‌پور در خصوص جزئیات این بسته گفت: با توجه به شرایطی که اپراتور‌ها داشتند، افزایش قیمت اینترنت ناگزیر بود. ما با زیر قیمتی که اپراتور‌ها درخواست کرده بودند موافقت کردیم و شرایطی نیز برای افزایش کیفیت پیش‌بینی کرده ایم. ان شاءالله تا خرداد سال آینده شاهد افزایش ۳۰ درصدی سرعت اینترنت همراه باشیم.

او گفت: ما سمت مردم هستیم. از اپراتور‌ها تعهد گرفته ایم که بسته رایگانی برای همه مردم فعال کنند. بسته طراحی شده به گونه‌ ای است که بخش اصلی نیاز هموطنان به اینترنت را تا پایان سال تامین کند.

اخبار مرتبط:
درخواست نرگس محمدی برای اعدام نشدنِ امیر تتلو
درخواست نرگس محمدی برای اعدام نشدنِ امیر تتلو

دقایقی پیش نرگس محمدی، با انتشار متنی احساسی در صفحه اینستاگرامش، به خبر اعدام شدن امیرحسین مقصودلو «امیر تتلو»، واکنش نشان داد.

وزارت بهداشت: افزایش موارد کرونا خطرناک نیست
وزارت بهداشت: افزایش موارد کرونا خطرناک نیست

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش موارد کرونا در کشور ، با بیان اینکه با سوش جدیدی از بیماری مواجه نیستیم، در عین حال گفت که در حال حاضر و در شرایط فعلی توصیه‌ای به تزریق واکسن این بیماری ندارد.

واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس
واکنش عراقچی به تلاش‌های اسرائیل برای کارشکنی در توافق با حماس

وزیر امورخارجه با اشاره به گزارش‌ها درباره تلاش نخست‌وزیر و وزیر امور استراتژیک اسرائیل برای کارشکنی در اقدامات واشنگتن برای معامله با حماس، آن را نمونه‌ای از خروار توصیف کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است