کد خبر : 275038
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۲۵ - 13:36
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

قوه قضاییه: جاسوس موساد را اعدام کردیم

قوه قضاییه اعلام کرد: صبح امروز شنبه ۲۵ آذر ماه حکم اعدام فردی که به اتهام ارتباط با سرویس‌های بیگانه از جمله موساد در سیستان و بلوچستان محاکمه و محکوم شده بود، اجرا شد.

قوه قضاییه: جاسوس موساد را اعدام کردیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛  انتخاب نوشت: قوه قضاییه اعلام کرد: صبح امروز حکم اعدام فردی که به اتهام ارتباط با سرویس‌های بیگانه از جمله موساد در سیستان و بلوچستان محاکمه و محکوم شده بود، اجرا شد.

این فرد ضمن ارتباط با سرویس‌های بیگانه از جمله موساد به صورت آگاهانه اقدام به جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده کرده و با مشارکت مرتبطین خود، اسناد را در اختیار سرویس‌های بیگانه به ویژه موساد قرار می‌داد.

پرونده این فرد پس از دستگیری و تکمیل تحقیقات در دادسرا به اتهام «همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم متخاصم صهیونیستی، جمع آوری اطلاعات طبقه بندی شده و در اختیار قرار دادن اطلاعات به افسر سرویس جاسوسی موساد به صورت مستقیم با هدف بر هم زدن نظم کشور و تبلیغ به نفع گروه‌های و سازمان‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران» به دادگاه انقلاب زاهدان ارسال شد.

پس از رسیدگی به پرونده، این فرد به اعدام محکوم و حکم صادر به متهم و وکلای وی ابلاغ شد.

پس از اعتراض متهم به حکم صادر، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال و پس از رسیدگی مجدد، ضمن رد فرجام خواهی حکم بدوی از سوی دیوان عالی کشور تایید و ابرام شد.

همچنین با تقاضای عفو متهم، پرونده وی به حکم عفو مرکزی قوه قضاییه ارسال و با تشکیل جلسه به دلیل عدم احراز شرایط تقاضای این متهم رد شد.

با تکمیل پرونده و انجام تشریفات قانونی حکم اعدام این فرد صبح امروز در زندان زاهدان اجرا شد.

اخبار مرتبط:
تصاویری از «بهمن چوبی‌اصل» که بامداد امروز اعدام شد
تصاویری از «بهمن چوبی‌اصل» که بامداد امروز اعدام شد

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: بهمن چوبی اصل فرزند حسن که در حوزه دیتابیس همکاری گسترده و آگاهانه‌ای را با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی داشت، صبح امروز پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.

جزئیات جدید از نحوه قتل و آزار جنسی پسر بچه ۹ ساله در رشت/ عموی ایلیا: شدت آسیب به حدی بود که دکتر پزشکی قانونی اشک می‌ریخت
جزئیات جدید از نحوه قتل و آزار جنسی پسر بچه ۹ ساله در رشت/ عموی ایلیا: شدت آسیب به حدی بود که دکتر پزشکی قانونی اشک می‌ریخت

شهریور ماه، کیفرخواست متهم پرونده قتل «ایلیا زاد‌حسین» صادر شده است. متهم به قتل در حال حاضر در زندان لاکان رشت به‌سر می‌برد و به زودی در جلسات دادگاه حاضر خواهد شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس: کاهش سن ورود به آموزش رسمی از ۶ سال به ۵ سال در کمیسیون تصویب شد / دوره پیش‌دبستانی در ۵ سالگی اجباری می‌شود
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس: کاهش سن ورود به آموزش رسمی از ۶ سال به ۵ سال در کمیسیون تصویب شد / دوره پیش‌دبستانی در ۵ سالگی اجباری می‌شود

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از تصویب اجباری شدن پیش‌دبستانی از سن ۵ سالگی خبر داد و گفت: ساختار آموزشی کشور به تدریج از الگوی «۳-۳-۶» به «۳-۳-۵-۱» تغییر خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است