کد خبر : 274842
انتشار : 2023/12/14 - 12:24
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

علی صوفی: دولت دلش می‌خواهد مجلس کاملاً به دست جبهه پایداری بیفتد

وزیر دولت اصلاحات گفت: دولت با خالص‌سازی می‌خواهد برخی نمایندگان مانند آقای پزشکیان هم نباشند و مجلس کاملا دست جبهه پایداری باشد. تا ناکارآمدی خود را پوشش دهد. دولت به ناکارآمدی خود واقف بوده و می‌خواهد مجلس آینده برایش شاخ و شانه نکشد و مطیع و تحت فرمان باشد.

علی صوفی: دولت دلش می‌خواهد مجلس کاملاً به دست جبهه پایداری بیفتد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: علی صوفی، وزیر دولت اصلاحات درباره انتخابات گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • آقای باهنر در یک اردوگاه سیاسی قرار دارد که از رانت شورای نگهبان استفاده کرده و نظارت استصوابی زحمت رقابتی بودن انتخابات را از روی دوش آنان برداشته است آقای باهنر خبر دارد که اصلاح‌طلبان به دلیل وجود نظارت استصوابی، قادر به برنامه‌ریزی برای انتخابات نیستند.
  • یکی از مشکلاتی که حاکمیت اصولگرایان دارند و از سال ۹۸ نمود بیشتری پیدا کرده، مشکل عدم مشارکت مردم در انتخابات است.
  • برخی به دنبال دوقطبی کردن فضای کشور برای گرم شدن تنور انتخابات هستند.
  • دولت با خالص‌سازی می‌خواهد برخی نمایندگان مانند آقای پزشکیان هم نباشند و مجلس کاملا دست جبهه پایداری باشد. تا ناکارآمدی خود را پوشش دهد. دولت به ناکارآمدی خود واقف بوده و می‌خواهد مجلس آینده برایش شاخ و شانه نکشد و مطیع و تحت فرمان باشد.

اخبار مرتبط:
سینمای ایران به سوگ یکی از نوابغ خود نشست
سینمای ایران به سوگ یکی از نوابغ خود نشست

اکبر عبدی، بازیگر و هنرمند نام آشنای سینما و تلویزیون در سن ۶۶ سالگی درگذشت.

آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است