کد خبر : 273415
انتشار : 2023/12/04 - 10:44
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

شکوری‌راد: هیچکس از حزب اتحاد ملت اخراج نشده

یک عضو حزب اتحاد ملت گفت: در داخل حزب اتحاد ملت با هیچ کدام از اعضای حزب به دلیل ثبت‌نام در انتخابات برخورد و مواخذه نشده چه برسد به اینکه اخراج شود.

شکوری‌راد: هیچکس از حزب اتحاد ملت اخراج نشده

به گزارش سایت خبری مدارا؛  علی شکوری‌راد، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در واکنش به اینکه گفته شده تعدادی از اعضای این حزب به دلیل ثبت‌نام در انتخابات اخراج شدند این خبر تا چه اندازه صحت دارد، گفت: خبر اخراج اعضای حزب اتحاد ملت از این حزب صحت ندارد.

بخش هایی از گفت و گوی شکوری راد را در ادامه می خوانید:

  • در داخل حزب اتحاد ملت با هیچ کدام از اعضای حزب به دلیل ثبت‌نام در انتخابات برخورد و مواخذه نشده چه برسد به اینکه اخراج شود.
  • درباره اینکه یعنی افرادی نظیر مهدی شیرزاد، سید فرید موسوی و میترا جلوداری در حزب اتحاد ملت حضور دارند؟ خیر، این افراد خودشان از حضور در حزب اتحاد ملت استعفا دادند و کسی اخراج نشده است.

گفتنی است به تازگی خبری مبنی بر اینکه حزب اتحاد ملت سه نفر از اعضای اصلی شورای مرکزی و کادرهای اصلی خود به نام مهدی شیرزاد، سیدفرید موسوی و میترا جلوداری را به دلیل ثبت نام در انتخابات مجلس و عدم همراهی با سیاست تحریم انتخابات، مجبور به استعفا و اخراج از حزب کرده، منتشر شده است.

اخبار مرتبط:
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید
فوری؛ پیام تهران به واشنگتن رسید

خبرنگار پاکستانی اعلام کرد: محسن نقوی ساعتی پس از بازگشت از تهران، با کاردار آمریکا در پاکستان دیدار کرد.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است