کد خبر : 272979
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۹ - 16:04
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده ادوار مجلس: اصلاح‌طلبان پرچم اصلاحات را دست روحانی نمی‌دهند

فعال سیاسی گفت:در اینکه آقای روحانی و دوستانش تلاش می‌کنند به هر نحوی نیروهایی را در مجلس آینده داشته باشند تا با هم همپوشانی کنند، تردیدی نیست اما این به معنای آن نیست که بتواند جریان اصلاحات را نمایندگی کند.

نماینده ادوار مجلس: اصلاح‌طلبان پرچم اصلاحات را دست روحانی نمی‌دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: حجت الاسلام حسین سبحانی‌نیا درباره تأثیرگذاری جریان اعتدال با محوریت حسن روحانی بر معادلات انتخابات اسفند گفت: آقای روحانی و مجموعه ای از دوستان او به ویژه نیروهای حزب اعتدال و توسعه قطعا همفکری ها و همراهی هایی با هم داشتند و دارند ولی بعید به نظر می رسد این مجموعه بتواند نمایندگی اصلاحات را در انتخابات آینده به دست بگیرند.

وی افزود: افراد منتقد زیادی در درون اردوگاه اصلاحات نسبت به آقای روحانی و عملکرد دولت او وجود دارد و آنها حاضر نیستند پرچم جریان شان را دست آقای روحانی باشد. البته در اینکه آقای روحانی و دوستانش تلاش می کنند به هر نحوی نیروهایی از همفکران خودشان را در مجلس آینده داشته باشند تا با هم همپوشانی کنند، تردیدی نیست اما این به معنای آن نیست که آقای روحانی بتواند این جریان را نمایندگی کند.

فعال سیاسی اصولگرا یادآور شد: در درون جریان اصلاحات انتقادهای فراوانی نسبت به عملکردها و رفتارهای آقای روحانی، حزب اعتدال و توسعه و عملکرد دولت های یازدهم و دوازدهم وجود دارد، بنابراین فکر نمی کنم آقای روحانی بتواند نمایندگی از طرف جریان اصلاحات در انتخابات پیش رو پیدا کند.

اخبار مرتبط:
اعلام تعداد شهیدای زن و کودک در حملات متجاوزانه اسرائیل
اعلام تعداد شهیدای زن و کودک در حملات متجاوزانه اسرائیل

سخنگوی دولت اعلام کرد: تاکنون ۷۲ زن و کودک به شهادت رسیده‌اند.

سردار قاآنی: پشت سر رهبری باشیم، همه‌ کارها درست می‌شود
سردار قاآنی: پشت سر رهبری باشیم، همه‌ کارها درست می‌شود

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: مسیر حرکت ما با استحکام ادامه دارد: تا اینجا با موفقیت پیش رفته‌ایم و بعد از این هم با موفقیت پیش خواهیم رفت.

پزشکیان: خدمت به ملت آزاده‌ ایران، افتخار زندگی‌ من است
پزشکیان: خدمت به ملت آزاده‌ ایران، افتخار زندگی‌ من است

رئیس‌جمهوری در پیامی از حضور مردم در تشییع فرماندهان و دانشمندان شهید قدردانی کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است