کد خبر : 272858
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ - 18:28
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عطریانفر: نظارت استصوابی پدرِ انتخابات را درآورده است

عضو حزب کارگزاران گفت: این مقایسه این نتیجه را می‌دهد که خروجی آن ۲۵ هزار و ۱۶ هزار نفر مثلاً با همه محدودیت‌هایی که از جنس نظارت استصوابی بوده و پدرِ انتخابات و احزاب را درآورده اما یک موج ضعیف و یک نسیم اندکی وجود داشته که بالاخره تعدادی از انسان‌های مناسب که با حضور آنها کارآمدی مجلس رقم می‌خورد، حضور پیدا نکردند.

عطریانفر: نظارت استصوابی پدرِ انتخابات را درآورده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: محمد عطریانفر با انتقاد از مصوبه مجلس مبنی در تغییر قانون انتخابات و اضافه شدن مرحله پیش ثبت نام برای کاندیداتوری در جریان انتخابات مجلس، گفت: آن مصوبه‌ مجلس اقدامی شتاب‌زده و تعجیلی بود و طبیعتاً اثرات و امواج خودش را این‌طوری نشان می‌دهد که فرصت را از همه گروه‌های سیاسی دریغ می کند.

عضو حزب کارگزاران گفت: البته شخصاً نسبت به مبانی آن تصمیم مجلس ایرادی ندارم، به این معنی که مثلاً دستگاه و سیستم برگزارکننده انتخابات مقدمه‌ای را تحت عنوان پیش‌ثبت‌نام معرفی کند، اشکالی به آن نیست. خیلی از قوانین ممکن است مصوب شود و بعد از مدتی ممکن است موفق یا ناموفق شود و تغییر پیدا کنند، این هم می‌تواند یکی از همان مصوباتی باشد که می‌توانسته اجرا شود.

وی افزود: اما داستان و ماجرا از اینجا مشکل و غم‌انگیز می‌شود که جماعتی در پشت این مسئله شروع می‌کنند به سازماندهی پنهان با یک قاعده قانونی. یعنی آقایان می‌آیند یک سازوکاری را اعمال می‌کنند که این فرصت از گروه ها و احزابی که مدعی هستند نقش‌شان در گرم و داغ کردن تنور انتخابات مهم است و می توانند فراخوان بدهند که نیروهایشان در انتخابات مشارکت کنند، گرفته است.

این چهره سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: فرصت بسیار اندک یک هفته‌ای یا ۱۰ روزه‌ زمان کافی و مناسبی برای این قضیه نبود. در انتخابات پیشین و پیش‌تر از پیشین، شما در مجلس دهم و یازدهم می‌بینید حجم کمّی نامزدهای انتخاباتی در گام نخست مثلاً ۱۶ هزار و ۲۵ هزار نفر است ولی در این ماجرا که اتفاقاً داستان را محدود کردند تبدیل شده به ثبت نام ۴۲ هزار نفر، خب چه اتفاقی افتاده است؟

 

نظارت استصوابی پدرِ انتخابات و احزاب را درآورده است

عطریانفر گفت: این مقایسه این نتیجه را می‌دهد که خروجی آن ۲۵ هزار و ۱۶ هزار نفر مثلاً با همه محدودیت‌هایی که از جنس نظارت استصوابی بوده و پدرِ انتخابات و احزاب را درآورده اما یک موج ضعیف و یک نسیم اندکی وجود داشته که بالاخره تعدادی از انسان‌های مناسب که با حضور آنها کارآمدی مجلس رقم می‌خورد، حضور پیدا نکردند.

وی تاکید کرد: بعد می‌بینیم داستان این است که اساساً عنصر تخصص، کارآمدی و عنصری که فهمی داشته باشد و بتواند یک مسئولیت متقابلی در برابر حاکمیت به مردم به عهده بگیرد، وجود ندارد. حالا من این را در شرایطی دارم می‌گویم که احزاب ما هم چپ و هم راست، نسبت به نتایج اولیه انتخابات و بررسی صلاحیت ها در هیات‌های اجرایی، منتقد بودند و رد صلاحیت‌ها در حدّ فاصل ثبت‌نام تا عبور از کانال هیات‌های اجرایی که قبلا یک و نیم تا ۲ درصد بود، می شود ۲۵ تا ۲۸ درصد.

چهره های شاخص سیاسی احساس بی حرمتی کرده و ثبت نام نکردند

این عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی تاکید می کند: با پیش ثبت نام انتخابات چهره های شاخص به هیچ عنوان فرصت تصمیم گیری نداشتند. هم فرصت نداشتند و هم احساس بی‌حرمتی کردند که حاکمیت نسبت به مشارکت اینها بی‌توجه است، بنابراین عقب نشستند و گفتند تماشا می‌کنیم اما از تماشای این ماجرای رادیکالیستی، افراطی، نابخردانه و عوام‌زده چه کسی نفع می‌برد؟ تمام دودش در چشم حکومت و در چشم مردم می‌رود.

اخبار مرتبط:
جزئیات جدید از محل جست‌وجوی بالگرد حامل رئیس جمهور
جزئیات جدید از محل جست‌وجوی بالگرد حامل رئیس جمهور

محدودۀ جست‌وجو برای یافتن هلی‌کوپتر رئیس‌جمهور در جنگل‌های ارس باران در محدودۀ پیر داوود تا محدوده معدن مس سنگون شامل می شود.

جنگل دیزمار و ورزقان کجاست؟
جنگل دیزمار و ورزقان کجاست؟

عصر یکشنبه گویا بالگرد حامل رئیس جمهور در استان آذربایجان شرقی دچار سانحه شد و آنطور که ایرنا اعلام کرده جنگل دیزمار، محل دقیق تر وقوع سانحه برای بالگرد حامل رئیس جمهور است که در محدوده عمومی بین ورزقان و جلفا قرار دارد.

سرنشینان بالگرد حامل رئیس جمهور چه کسانی بودند؟
سرنشینان بالگرد حامل رئیس جمهور چه کسانی بودند؟

خبرها از وقوع سانحه برای بالگرد حامل رئیس جمهور در "جنگل دیزمار" مرکزی بین روستای برازین و اردشیری استان آذربایجان شرقی حکایت دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است