کد خبر : 272606
انتشار : 2023/11/28 - 10:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

جواد امام: امروز نهادهای امنیتی حتا به مردم اجازه نمی‌دهند یک خیریه یا NGO تشکیل دهند

سخنگوی جبهه اصلاحات گفت: امروز به راحتی نمی توان یک خیریه و ان جی او و...تشکل داد، نهادهای امنیتی حتی اجازه نمی دهند در این حوزه ها با جامعه ارتباط گرفت.

جواد امام: امروز نهادهای امنیتی حتا به مردم اجازه نمی‌دهند یک خیریه یا NGO تشکیل دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه اعتماد با جواد امام درباره راهکارهای حضور مردم در انتخابات گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • به جای اینکه مردم نامزدهای مورد نظر خود را انتخاب کنند، این شورای نگهبان است که افرادی خاص را انتخاب می‌کند و مردم ناچارند از ذیل گزینش‌های شورای نگهبان به افراد و جریانات مورد نظر رای دهند.
  • تنها در یک صورت مشارکت رخ می‌دهد، در صورتی که مردم احساس کنند، در سیاست‌ها، قوانین، رویکردها، رفتارها و رویه‌ها، اصلاحات اساسی رخ داده و صندوق دوباره نمایانگر اراده واقعی مردم شده است.
  • امروز کسی که با گفتمان اصلاح صحبت کند، به او انگ برانداز می‌زنند. یعنی اصلاحات باید هزینه‌های براندازی بدهند! در حالی که اگر صندوق‌های رای به جایگاه حقیقی خود باز می‌گشت، اصلاحات توجه مردم را جلب می‌کرد.
  • جریان خالص‌ساز، حتی جریان سیاسی نیستند و بر اساس اعلام اصولگرایان یک فرقه هستند. اینها هیچ نسبتی با قانون اساسی، انقلاب، امام(ره)، ارزش‌ها و… ندارند. فصل حقوق مردم قانون اساسی برای این فرقه معنا ندارد.
  • جریان اصلاح طلب باید به آغوش جامعه باز گردد. یعنی ارتباطش با جامعه را باید بیشتر کند.
  • امروز با نگاه های امنیتی در خصوص فعالیت سازمان های مردم نهاد مواجهیم.
  • امروز به راحتی نمی توان یک خیریه و ان جی او و…تشکل داد، نهادهای امنیتی حتی اجازه نمی دهند در این حوزه ها با جامعه ارتباط گرفت.
  • مگر بالاتر از آقای هاشمی رفسنجانی داشتیم، ایشان را هم ردصلاحیت کردند. برای برخی طیف‌ها مهم نیست چه فرد و جریانی را رد صلاحیت کنند.
  • شورای نگهبان بارها تاکید کرده که افزایش مشارکت وظیفه این شورا نیست.
اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است