❮
کد خبر : 271911
انتشار : 2023/11/23 - 10:43
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

امتیازات سپاهان و پرسپولیس برمی‌گردد؟

قانون سقف قرارداد کمیته انضباطی را با یک چالش جدی مواجه کرده است.

امتیازات سپاهان و پرسپولیس برمی‌گردد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرورزشی نوشت: بعد از اینکه کمیته انضباطی از تیم سپاهان و پرسپولیس امتیاز کسر کرد حالا این دو تیم منتظر هستند از دیگر تیم‌های مدعی همانند استقلال و تراکتور امتیاز کسر شود و روزانه پیگیر پرونده این دو باشگاه هستند. در این کش و قوس کمیته نظارت بر قراردادها به پرونده دو تیم شهرستانی هم ورود کرده است که در این پرونده‌ها باشگاه‌ها مالیات بازیکن و مربی خارجی را بر عهده گرفته‌اند!

حالا کمیته انضباطی تنها یک راه دارد. اینکه از این تیم‌ها هم امتیاز کسر کند یا اینکه کمیته استناف امتیاز کسرشده از سپاهان و پرسپولیس را به آنها برگرداند و به جای کسر امتیاز جرایم مالی شدید را برای باشگاه‌ها خاطی در نظر بگیرد.

کسر امتیاز به خاطر تعیین دستمزد تعیین شده برای بازیکن و مربی در فوتبال حرفه‌ای اصلا جایگاهی ندارد و تنها موضوع قابل بحث در فوتبال حرفه‌ای فیرپلی مالی است. به این صورت که باشگاه از محل درآمدها باید برای دستمزد هزینه کند و از همه مهمتر باید ورودی و خروجی باشگاه روشن و شفاف باشد.

منتفی شدن امتیاز از استقلال و بازگشت امتیاز تیم‌های سپاهان و پرسپولیس رابطه مستقیمی با هم دارند. اگر امتیازات سپاهان و پرسپولیس برگردد کسر امتیاز از استقلال منتفی می‌شود اما در غیر اینصورت علاوه بر استقلال چند تیم دیگر باید منتظر کسر امتیاز از سوی کمیته انضباطی باشند.

اخبار مرتبط:
حذف تیم ملی فوتبال امید با شکست سنگین/ افتضاح شاگردان عبدی مقابل کره شمالی
حذف تیم ملی فوتبال امید با شکست سنگین/ افتضاح شاگردان عبدی مقابل کره شمالی

تیم ملی فوتبال امید کشورمان در دیدار پایانی خود در گروه B رقابت‌های فوتبال بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ آیچی-ناگویا به صورت مفتضحانه مقابل کره شمالی شکست خورد.

ضربه سنگین به استقلال بعد از بازی با السد
ضربه سنگین به استقلال بعد از بازی با السد

حبیب فرعباسی، دروازه‌بان استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران پس از دیدار برابر السد، حدود چهار هفته از میادین دور خواهد بود.

پاسخ تند مدیرعامل پرسپولیس به هاشمیان؛ قبل از اینجا، کجا سرمربیگری کردی؟
پاسخ تند مدیرعامل پرسپولیس به هاشمیان؛ قبل از اینجا، کجا سرمربیگری کردی؟

پیمان حدادی در پاسخ به صحبت‌های وحید هاشمیان، از پرداخت تمام مطالبات او خبر داد و به دعوت مکرر سرمربی سابق پرسپولیس به برنامه‌های تلویزیونی انتقاد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است