کد خبر : 271322
انتشار : ۱۴۰۲/۰۹/۱۱ - 18:04
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

آلودگی هوای تهران افزایش یافت

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، افزایش غلظت آلاینده‌ها در نواحی شهری و پرتردد به‌ویژه از امشب تا صبح چهارشنبه (۱۵ آذرماه) مورد انتظار است.

آلودگی هوای تهران افزایش یافت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگوهای همدیدی، وضعیت جوی استان تهران طی پنج روز آینده آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی با وزش ملایم باد، در ارتفاعات گاهی وزش متوسط باد پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به استقرار جوی پایدار و عدم وزش باد قابل ملاحظه شرایط برای انباشت ذرات آلاینده هوا و افزایش غبار مهیاست، از این رو روند کاهش کیفیت هوا در سطح استان و افزایش غلظت آلاینده‌ها در نواحی شهری و پرتردد به ویژه از امشب تا صبح چهارشنبه (۱۵ آذرماه) مورد انتظار است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فیروزکوه با کمینه دمای ۵- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا یکشنبه (۱۲ آذرماه) صاف و غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم از بعد از ظهر غبارآلود با حداقل دمای ۶  و حداکثر دمای ۱۸ درجه سانتیگراد و طی ‌دوشنبه (۱۳ آذرماه) صاف و غبار محلی، گاهی وزش باد ملایم با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۸  درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
تیراندازی در معدن طلای سقز/ ماجرا چیست؟
تیراندازی در معدن طلای سقز/ ماجرا چیست؟

رییس کل دادگستری استان کردستان، از تشکیل پرونده قضایی و بازداشت ۲ نفر در خصوص حادثه تیراندازی معدن طلای سقز خبر داد.

محسنی اژه‌ای پیام صادر کرد
محسنی اژه‌ای پیام صادر کرد

رئیس قوه قضاییه در پی قهرمانی کشتی آزاد کشورمان در رقابت‌های جهانی کرواسی پیام صادر کرد.

اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی
اولین واکنش به ادعای کیهان درباره مهسا امینی

یک حقوقدان در واکنش به ادعای کیهان درباره کشته شدن مهسا امینی توسط پسرخاله‌اش نوشت: ضروری است نهادهای امنیتی-قضایی در اسرع وقت نسبت به این نوشته تحریک‌آمیز ورود پیدا کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است