کد خبر : 270337
انتشار : 2023/11/13 - 15:38
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

محسنی‌اژه‌ای: مردم دیگر به بورس اعتماد ندارند

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: چندی پیش در مجمعی، بحث تأسیس سازمان ملی نوجوانان بود؛ وقتی من به سند پیشنهادی ناظر بر آن نگاه کردم متوجه شدم که در آن، به فلان جامعه‌شناس یا روانشناس غربی استناد شده، اما در ضمائم آن، یک مورد نیز اشاره نشده بود که اسلام عزیز ما چه دیدگاه‌ها و راهکار‌هایی برای زیست مطلوب‌تر نوجوانان دارد.

محسنی‌اژه‌ای: مردم دیگر به بورس اعتماد ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ میزان نوشت: حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۲۲ آبان) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه ضمن قرائت دعای ۳۹ صحیفه سجادیه، اظهار کرد: این دعا مشتمل بر مضامین نغز و ارزشمندی در طلب عفو و رحمت الهی است لذا شایسته است همواره قرائت کرده و به مضامین بلند آن توجه کنیم.

رئیس قوه قضاییه ضمن اشاره به استمرار جنایات سبعانه صهیونیست‌ها در غزه و کودک‌کشی‌های پی‌درپی اشغالگران، گفت: صهیونیست‌ها ظرف کمتر از ۴۰ روز بیش از ۴۰ هزار نفر را در فلسطین شهید و مجروح کرده‌اند و علاوه بر بمباران‌های متوالی، غزه را در محاصره کامل قرار داده‌اند و از رساندن غذا و دارو و سوخت به مردم و بیمارستان‌ها جلوگیری به عمل می‌آورند؛ مجامع جهانی نیز در قبال این جنایات سکوت کرده‌اند؛ البته این امر جای شگفتی ندارد، چرا که در طول عمر ننگین رژیم صهیونیستی، تاکنون بیش از ۵۵ قطعنامه علیه این رژیم، با وتوی مستکبران همراه بوده است. در این جا باید به این نکته نیز اشاره کرد که صهیونیست‌ها در طول نبرد اخیر متحمل بزرگترین و بی‌سابقه‌ترین ضربات از جبهه مقاومت شده‌اند، امری که ان‌شاء‌الله زوال آن‌ها را تسریع خواهد کرد.

رئیس دستگاه قضا در ادامه ضمن اشاره به ۲۴ آبان روز کتاب و کتابخوانی و بزرگداشت علامه طباطبایی، گفت: ایران اسلامی دارای مشاهیر و معاریفِ بزرگ و همچنین فرهنگ نوشتاری، علمی و ادبیِ غنی و سرشاری است لذا ضرورت دارد ضمن کمک به گسترش فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در سطح جامعه، در تنظیم اسناد مربوط به حوزه‌های تعلیم و تربیت و مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، بجای استناد به نظریات غربی‌ها، به آثار و ذخایر علمی خودمان و کتب و نظریات بزرگان اسلام عنایت بیشتری داشته باشیم.

رئیس قوه قضاییه در همین راستا تصریح کرد: یکی از دلایلی که مردم ترغیب می‌شوند پول و سرمایه‌های معمولاً خُرد خود را در اختیار افرادِ غیر یا برخی شرکت‌ها قرار دهند، آن است که در کشور بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌های خُرد مردم با بازدهی مطلوب و اعتمادزا وجود ندارد؛ چند سال پیش در مقطعی، تبلیغاتی برای جذب سرمایه‌های مردم در بورس صورت گرفت، اما بازدهی مطلوبی از بورس در آن مقطع رخ نداد و زیان‌هایی متوجه عده کثیری از سرمایه‌گذاران شد؛ لذا ضرورت دارد بخش‌های مربوطه نسبت به ایجاد بستری مناسب و معتمد برای جذب سرمایه‌های خُرد مردم، اهتمام داشته باشند.

اخبار مرتبط:
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد
همتی: نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد نصف شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی با اقدامات و ابزارهایی که در اختیار دارد از ماه پیش ترمز تورم را کشیده و نرخ تورم ماهانه در تیر ماه نسبت به خرداد ۱۴۰۵ نصف شده است.

نماینده مجلس: هفته آینده رأی‌گیری طرح مدیریت تنگه هرمز در کمیسیون امنیت انجام می‌شود
نماینده مجلس: هفته آینده رأی‌گیری طرح مدیریت تنگه هرمز در کمیسیون امنیت انجام می‌شود

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس از نهایی شدن بررسی دیدگاه های کارشناسی درباره طرح جامع مدیریت تنگه هرمز خبر داد و گفت: این طرح جامع هفته آینده در کمیسیون به رای گذاشته خواهد شد.

کیهان: ذخیره تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است
کیهان: ذخیره تسلیحاتی آمریکا ته کشیده است

روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری: اکنون جمهوری اسلامی ایران در موضع اقتدار قرار دارد و دشمن به دلیل ضعف‌های تسلیحاتی عقب‌نشینی کرده است. بنابراین، خاموشی میدان در این لحظه می‌تواند فرصت تجدید قوا به طرف مقابل بدهد. در همین راستا، شایسته است اولویت ایران بر شکستن محاصره دریایی در میدان جنگ از طریق تعریف یک معادله بازدارنده و متقابل متمرکز باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است