کد خبر : 270254
انتشار : ۱۴۰۲/۰۸/۲۱ - 23:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان:

تصادف پژو ۴۰۵ و پارس در داران ۲ فوتی و ۴ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از فوت ۲ نفر و مصدوم شدن ۴ نفر دیگر در تصادف پژو ۴۰۵ و پژو پارس خبر داد.

تصادف پژو ۴۰۵ و پارس در داران ۲ فوتی و ۴ مصدوم داشت

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی با اشاره به حادثه ترافیکی ویژه در استان اصفهان اظهار داشت: این حادثه ساعت ۱۹ و ۴۰ دقیقه به مرکز فرماندهی عملیات اورژانس استان اصفهان گزارش شده است.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه در این حادثه یک دستگاه پژو ۴۰۵ و یک دستگاه پژو پارس با یکدیگر برخورد کرده‌اند، ادامه داد: این حادثه در داران ۱۰ کیلومتری قوزجانک اتفاق افتاده است.

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان با اشاره به اعزام ۲ واحد امدادی اورژانس ۱۱۵ و کد هلال احمر برای این حادثه تصریح کرد: در این حادثه چهار نفر شامل مرد ۳۰ ساله، زن ۶۵ ساله ۲ کودک ۸ و ۲ ساله مصدوم شده‌اند.

وی با بیان اینکه مصدومان این حادثه به بیمارستان شهید رجایی داران منتقل شدند، گفت: متأسفانه ۲ مرد ۲۵ و ۲۸ ساله نیز در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

اخبار مرتبط:
۹۸ کیلو تریاک در یک منزل در اصفهان کشف شد
۹۸ کیلو تریاک در یک منزل در اصفهان کشف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یک سوداگرمرگ را دستگیر و ۹۸ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک را از منزلش کشف کردند.

بی‌ثباتی مدیریت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ترمزپیشرفت اقتصاددانش بنیان
بی‌ثباتی مدیریت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ترمزپیشرفت اقتصاددانش بنیان

مشاور سیاست‌گذاری توسعه فناوری و مدرس دانشگاه اصفهان بی‌ثباتی مدیریت شهرک علمی وتحقیقاتی اصفهان را ترمز پیشرفت اقتصاد دانش بنیان دانست.

کشاورزی اصفهان در لبه بحران؛ نسخه نجات دیجیتال است
کشاورزی اصفهان در لبه بحران؛ نسخه نجات دیجیتال است

رئیس اتاق تعاون اصفهان گفت: با خشکسالی‌های پیاپی و نوسان قیمت نهاده‌ها تنها راه نجات کشاورزی و دامپروری استان اتصال زنجیره تولید به فناوری‌های نوین و بازاریابی دیجیتال است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است