کد خبر : 264504
انتشار : 2023/10/08 - 15:14
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

پلیس: خالکوبی عامل معافیت از سربازی نیست

بنا بر اعلام معاون اجتماعی و سخنگوی سازمان وظیفه عمومی خالکوبی عامل معافیت از سربازی نیست و افراد در صورت داشتن بیماری‌های اعصاب و روان شمول معافیت سربازی قرار می‌گیرند.

پلیس: خالکوبی عامل معافیت از سربازی نیست

به گزارش سایت خبری مدارا، ایلنا نوشت: حسین زاهدی گفت: اخیرا در فضای مجازی شایعاتی مطرح و برداشت‌های غلطی در خصوص معافیت پزشکی به واسطه خالکوبی انتشار پیدا کرده است در حالی که خالکوبی عامل معافیت از سربازی نیست و افراد ذکوری که دارای خالکوبی و تتو باشند، مثل سایر مشمولانی که به سن مشمولیت می‌رسند، می‌بایست برای اعزام به خدمت توسط پزشکان معتمد سازمان وظیفه عمومی معاینه و به خدمت سربازی اعزام شوند.

سخنگوی سازمان وظیفه عمومی اظهار داشت: در صورت تشخیص پزشک مبنی بر دارا بودن بیماری‌های اعصاب و روان که به خود یا دیگران آسیب جدی وارد می‌کنند، افراد بدون خالکوبی و یا دارای خالکوبی به کمیسیون پزشکی اعصاب و روان ارجاع می‌شوند و توسط روانشناسان و پزشکان اعصاب و روان بررسی دقیق شده ودر صورت تایید شورای پزشکی در شمول معافیت از سربازی قرار می‌گیرند و در غیر این صورت به خدمت سربازی اعزام می‌شوند.

اخبار مرتبط:
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران
اولین عکس از قاتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

اولین عکس از یکی از دو قاتل، قتل عام ۵ عضو یک خانواده در پونک تهران منتشر شد.

تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!
تهرانی‌ها بین موقعیت واقعی و GPS گیر افتادند!

اختلال و خطا در موقعیت‌یابی GPS طی روزهای اخیر برای بسیاری از کاربران تهرانی دردسرساز شده است.

اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!
اظهارات غیرقابل انتشار یک روحانی درباره حجاب!

ویدیویی از اظهارات یک روحانی درباره موضوع حجاب و نحوه مواجهه با پوشش زنان در فضای مجازی منتشر شده که به دلیل محتوای توهین‌آمیز و طرح ادعاهایی درباره تعرض، امکان بازنشر کامل آن وجود ندارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است