کد خبر : 262451
انتشار : 2023/09/17 - 10:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

حاج داوود کریمی به حسین دهقان گفت: مگر من بنا هستم؟ / روایت سردار صنیع‌خانی از بازداشت شهید کریمی

صنیع‌خانی با انتقاد از رفتاری که پس از دوران جنگ با شهید داوود کریمی شده بود، گفت: بعد از اینکه داوود را گرفتند، در زندان خیلی اذیتش کردند. آقای خامنه‌ای بعد از اینکه متوجه شد به شدت ناراحت بود.

حاج داوود کریمی به حسین دهقان گفت: مگر من بنا هستم؟ / روایت سردار صنیع‌خانی از بازداشت شهید کریمی

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انصاف نیوز بخشی از قسمت‌های سخنرانی سردار سیدعلی صنیع‌خانی، از فرماندهان سابق سپاه پاسداران در میزگردی با موضوع جلسه‌ فرماندهان لشگر ۱۰ سیدالشهدا با محسن رضایی در آذرماه سال ۶۳ را منتشر کرده است که در آن از ناراحتی رهبر انقلاب از رفتار نهادهای امنیتی سخن گفته است.

بخش‌های مهم این میزگرد را در ادامه می‌خوانید:

  • آقای صنیع‌خانی با انتقاد از رفتاری که پس از دوران جنگ با شهید داوود کریمی شده بود، گفت: بعد از اینکه داوود را گرفتند، در زندان خیلی اذیتش کردند. آقای خامنه‌ای بعد از اینکه متوجه شد به شدت ناراحت بود.
  • این فرمانده سابق سپاه پاسداران در ادامه از جلسه‌ی رهبری با حاج داوود کریمی پس از آزادی از زندان خبر می‌دهد و می‌گوید: بعد از اینکه داوود آزاد شد، آقای خامنه‌ای او را خواست و حدود سه ساعت با هم نشستند تا او را آرام کند و از دل او در بیاورد چون در زندان خیلی به داوود جفا کردند.
  • مرحوم صنیع‌خانی سپس از دستور رهبری به سپاه درباره‌ داوود کریمی می‌گوید: آقای خامنه‌ای به سپاه گفته بود داوود را به کار بگیرند. یک روزی حسین دهقان به من گفت می‌خواهیم ۵۰۰۰ واحد مسکونی بسازیم و با داوود صحبت کنیم که بیاید مدیر این مجموعه باشد؛ داوود جواب داد «مگر من بنا هستم؟! پدر خانم من معمار است، او برود این کار را بکند، من که این‌کاره نیستم». اهانتی بود به داوود.
  • او در ادامه افزود: منظور آقا هم از به‌کار گرفتن این نبود. داوود نظامی بود و در مسائل نظامی صاحب نظر بود و اهانتی بود که برود ساختمان‌سازی انجام دهد. او هم رفت کارگاهش را راه انداخت و تا آخر هم همانجا بود. داوود نخواست از جنگ دور شود؛ حسن بهمنی و سایرین هم نخواستند و هیچ‌کدام از بچه‌های لشگر ۱۰ رها نکردند و تا آخر ماندند. برخی ممکن است در لشکر ۱۰ نماندند و رفتند به لشکر ۲۷ زخمی یا شهید شدند.

اخبار مرتبط:
با وجود اعلام تعویق؛ نتانیاهو عازم واشنگتن شد
با وجود اعلام تعویق؛ نتانیاهو عازم واشنگتن شد

درحالی که پیشتر دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از تعویق چند ساعته سفر وی به واشنگتن خبر داده بود،‌ رسانه‌ها گزارش دادند که هواپیمای او به مقصد واشنگتن برخاسته است.

لیست کلمات زننده امیرحسین ثابتی در مجلس منتشر شد
لیست کلمات زننده امیرحسین ثابتی در مجلس منتشر شد

نماینده تهران در مجلس با انتشار تصویر یک نامه رسمی، از شکایت خود از نماینده‌ای دیگر به خاطر فحاشی در جلسه کمیسیون امنیت ملی خبر داد.

رجانیوز: پزشکیان را سانسور نکنید!
رجانیوز: پزشکیان را سانسور نکنید!

انتشار آماری از عملکرد دولت پزشکیان در سایت رجا نیوز (ارگان جبهه پایداری) با واکنش‌های متفاوتی در فضای مجازی مواجه شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است