کد خبر : 262056
انتشار : 2023/09/12 - 19:14
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

جلال رشیدی‌کوچی: خود دولتِ رئیسی پشت قضیه فیلترینگ است

نماینده مجلس گفت: بنده به اتفاق آقای نیک بین نماینده مردم کاشمر بحث تحقیق و تفحص از نحوه فیلترینگ و اینکه چه کسانی پیشت قضیه فیلتر شکن‌ها هستند را کلید زده ایم.

جلال رشیدی‌کوچی: خود دولتِ رئیسی پشت قضیه فیلترینگ است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عصرایران نوشت: جلال رشیدی کوچی نماینده مجلس گفت: بنده به اتفاق آقای نیک بین نماینده مردم کاشمر بحث تحقیق و تفحص از نحوه فیلترینگ و اینکه چه کسانی پیشت قضیه فیلتر شکن‌ها هستند را کلید زده ایم.

این نماینده مجلس افزود‌: قاعدتا متولی امر در این زمینه نیز مجموعه وزارت ارتباطات است. آن چیزی که مشخص است این است که مجلس در بحث فیلترینگ اگر سوال و تحقیق و تفحصی دارد از مجموعه وزارت ارتباطات داشته باشد گرچه وزیر ارتباطات می‌گوید این داستان به من ارتباطی ندارد و تصمیم‌ها جای دیگری گرفته می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: خود دولت پشت داستان فیلترینگ است. وقتی مسئولان دولتی مصاحبه می‌کنند که این شرکت‌ها باید بیایند در ایران دفتر بزنند که ما اجازه فعالیت دهیم یعنی اینکه خودشان پشت فیلترینگ هستند.

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: معتقدیم این شیوه اصلا جواب نمی‌دهد. الان هم آماری منتشر شده بود که ۹۰ درصد افراد بین ۱۵ تا ۲۰ سال به وقت حضور در فضای مجازی از فیلتر شکن استفاده می‌کنند. این نشان می‌دهد روشی که در پیش گرفته ایم اشتباه است و باید این روند اصلاح شود. امیدواریم عزیزان این موضوع را درک کنند که بتوانیم مسیر درستی را برویم.

وی تاکید کرد: طبق گفته رئیس جمهور و مسئولان وقت وقتی فضا آرام شود شرایط به حالت عادی برمی گردد. عاقلانه هم همین است. در شرایط بحران دولت‌ها محدودیتی را قائل می‌شوند بعد از اینکه شرایط عادی شد به روال عادی برمی گردند. تصمیمات اینگونه یعنی فیلتر فضای مجازی و محدودیت ورود آیفون‌ها تصمیماتی است که به اقتصاد و امنیت روانی جامعه ضربه می‌زند. امیدواریم مسئولان امر این را مدنظر قرار دهند

اخبار مرتبط:
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!
پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور فشار برای افزایش حقوق‌ها را از عوامل تورم برشمرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است