کد خبر : 261022
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۶ - 11:55
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

سایت نزدیک به قالیباف: علی لاریجانی در خوف و رجاست

رسانه نزدیک به طیف محمدباقر قالیباف نوشت: لاریجانی در خوف و رجاست. نمی‌داند چه در میان مردم، چه در میان حاکمیت و چه در بین اصولگرایان چه جایگاهی دارد.

سایت نزدیک به قالیباف: علی لاریجانی در خوف و رجاست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت نزدیک به قالیباف با انتشار گزارشی انتخاباتی درباره وضعیت علی لاریجانی مدعی شد: لاریجانی در حال حاضر چندسویه بازی می‌کند. او در حال ارزیابی است که چه قدر اعتبار و جایگاه در میان اصولگرایان دارد. به هر روی طیف‌هایی از اصولگرایان منتقدان جدی او هستند به ویژه نسبت به همراهی او با روحانی در موضوع برجام زمانی که رئیس مجلس بود. لاریجانی در خوف و رجاست. نمی‌داند چه در میان مردم، چه در میان حاکمیت و چه در بین اصولگرایان چه جایگاهی دارد. او نمی‌خواهد همین پایگاه‌های نیم‌بند خود را در میان چپ و راست از دست بدهد تا اگر احیانا نتوانست به آن مرتبتی که در اصولگرایان دلخواهش است برسد، به سمت اصلاح‌طلبان و میانه‌روها برود. البته که او نسبت به مخاطرات جدی هم‌پیمان‌شدن با اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌ها آگاه است اما شاید این مسیر را به عنوان واپسین راه در نظر دارد.

گفتنی است رسانه های نزدیک به جریان نواصولگرایی یا همان محمدباقر قالیباف طی ماه‌های اخیر با انتشار گزارش‌های متعدد در صدد تضعیف جایگاه او در بین اصولگرایان میانه رو هَستند.

اخبار مرتبط:
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست

عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.

روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید
روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید

سارا فلاحی گفت: همه خانم‌ها هرروز ثبت نام می‌کنیم و اسم‌مان از قرعه در نمی‌آید. قبلا در می‌آمد اما در مجلس دوازدهم انگار یا بخت با ما یار نیست یا اتفاقی در سیستم قرعه افتاده است.

سخنگوی دولت: مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است / امیدواریم که با رایی که مجلس به او می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود
سخنگوی دولت: مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است / امیدواریم که با رایی که مجلس به او می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود

سخنگوی دولت با اشاره به معرفی وزیر پیشنهادی جدید برای وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی به مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: دکتر مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است و امیدواریم که با رایی که مجلس شورای اسلامی به ایشان می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود و همچنین از زحمات دکتر اکرمی که در این مدت با تلاش مجدانه خود سرپرستی این وزارتخانه را برعهده داشتند، قدردانی می کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است