کد خبر : 260349
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۱ - 18:47
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

ابوالفضل ابوترابی: عبدالناصر همتی به دلیل اعلام نرخ تورم باید محاکمه شود

ابوترابی، نماینده مجلس یازدهم گفت: ارائه اطلاعات محرمانه مالی کشور، اعم از وضعیت ارزی و نرخ تورم کشور به بیگانگان آن هم در اوج جنگ اقتصادی توسط آقای همتی خیانت به کشور است.

ابوالفضل ابوترابی: عبدالناصر همتی به دلیل اعلام نرخ تورم باید محاکمه شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نود اقتصادی نوشت: ابوالفضل ابوترابی؛ نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه اطلاعات محرمانه مالی کشور توسط عبدالناصر همتی، رئیس وقت بانک مرکزی به صندوق بین‌المللی پول اظهار کرد: ارائه اطلاعات محرمانه مالی کشور، اعم از وضعیت ارزی و نرخ تورم کشور به بیگانگان آن هم در اوج جنگ اقتصادی توسط آقای همتی خیانت به کشور است.

با وجود اینگونه اقدامات توسط آقای همتی، وی همچنان به فرافکنی می‌پردازد و به جای پاسخگویی درباره اقدامات خود در آن زمان، عملکرد بانک مرکزی در شرایط کنونی را زیر سوال می‌برد و به تشویش اذهان عمومی می‌پردازد.

در واقع آقای همتی، هم با ارائه اطلاعات محرمانه مالی کشور به بیگانگان به کشور خیانت کرده و هم به جای پاسخگویی به فرافکنی می‌پردازد و عملکرد بانک مرکزی در شرایط کنونی را زیر سوال می‌برد و سعی دارد با فضاسازی از این طریق به تشویش اذهان عمومی بپردازد.

دستگاه‌های قضایی و امنیتی باید به پرونده اقدامات آقای همتی در دوره ریاست بانک مرکزی چه در ارائه اطلاعات مالی به بیگانگان و چه به دلیل تشویش اذهان عمومی در شرایط کنونی ورود پیدا کنند.

اخبار مرتبط:
نت بلاکس: چندین سرویس آنلاین از جمله جستجوی گوگل و یوتیوب قطع شد
نت بلاکس: چندین سرویس آنلاین از جمله جستجوی گوگل و یوتیوب قطع شد

بر اساس اعلام نت بلاکس، چندین سرویس آنلاین از جمله جستجوی گوگل و یوتیوب در حال حاضر دچار قطعی بین‌المللی شده‌اند و این حادثه ارتباطی با اختلالات اینترنتی در سطح کشور یا فیلترینگ ندارد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه: درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود
رئیس سازمان برنامه و بودجه: درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

پورمحمدی احتمال افزایش بودجه نظامی در سال ۱۴۰۵ را منتفی ندانست و گفت: درباره بودجه نظامی کشور بنا بر نیازها و جهت‌گیری‌های کلان کشور تصمیم‌گیری می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است