کد خبر : 260081
انتشار : 2023/08/31 - 12:41
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

تقی آزادارمکی: دانشگاه‌ها در دست یک مشت آدم نادان است

یک استاد دانشگاه تهران گفت: استاد که خالص‌سازی شود دانشجو هم خالص‌سازی می‌شود.

تقی آزادارمکی: دانشگاه‌ها در دست یک مشت آدم نادان است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: تقی آزادارمکی، استاد دانگاه تهران در واکنش به اخراج سریالی اساتید گفت: با خالص‌سازی هیچ مسئله‌ای حل نمی‌شود. کسی می‌تواند مشکلات کشور را حل کند که یک نخبه باشد، باید وقت بگذارد و فکر کند. چرا در کشور این همه مسائل باقی مانده؟ چون کار دست یک مشت آدم نادان است. دانشکده‌های علوم اجتماعی ایران را اگر نگاه کنید روسا و رئیس گروه‌هایش ضعیف‌ترین استادان علوم اجتماعی ایران هستند. وقتی استادان خوب را کنار بگذارند، معلوم است که چیزی حل نمی‌شود.

اخبار مرتبط:
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!
شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!

یک پزشک حوزه بیماری‌های شغلی می‌گوید: ما بارها تاکید داشتیم که سمومی که به ویژه در باغات ایران استفاده می‌شود، به دلیل تحریم‌ها و درجه مرغوبیت سم، بیش از استاندارد در محوطه باغ و روی گیاه می‌ماند. مطالعات ما نشان می‌دهد که برخلاف سایر سموم مصرفی رایج، سم استفاده شده در مزارغ و باغات ما تا چهل روز می‌ماند و این درحالی است که کشاورز و باغدار ما و کارگران این حوزه، بلافاصله پس از سمپاشی و گاه از فردای آن روز، به باغ و مزرعه وارد می‌شود و کار می‌کند.

معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است
معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است

معاون وزیر و مدیرکل مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش مجازی در دوران کرونا و جنگ دچار آسیب شدیم و شاهد فقر علمی در دانش‌آموزان هستیم، گفت: در تلاش هستیم در سال تحصیلی جاری (۱۴۰۶-۱۴۰۵) مدارس به کاملا صورت حضوری بازگشایی شود، نباید مدارس به بهانه بحران و کمبود انرژی تعطیل شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است