کد خبر : 259924
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۸ - 10:53
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

وزیر صمت: دنیا باید ایران را به عنوان نیروگاه‌ساز بشناسد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: مردم ایران باید بدانند ما نیروگاه‌ساز هستیم و در دنیا ما را به این عنوان باید مورد شناسایی قرار دهند.

وزیر صمت: دنیا باید ایران را به عنوان نیروگاه‌ساز بشناسد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس علی‌آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از نیروگاه فولاد مبارکه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نیروگاه و برق زیرساخت هر توسعه‌ای است، این واحدی که امروز آماده می‌شود تا نیاز فولاد مبارکه را تأمین کند، یکی از نیروگاه‌های بسیار پیشرفته است که در گروه مپنا تجهیزات آن ساخته شده و امروز برای راه‌اندازی آماده می‌شود.

به نوشته فارس؛ وی افزود: این نیروگاه، ۳ واحد است که ۲ واحد آن توربین گاز کلاس اف MGT-۸۰ است و یک واحد توربین بخار در مقیاس ۳۱۰ مگاوات است و در کل ۹۳۰ مگاوات ظرفیت این نیروگاه است که در نوع خود در کشور یکی از بهترین نیروگاه‌ها با راندمان بالا است، راندمان مجموع این نیروگاه ۵۸.۵ درصد است که امیدواریم این راندمان را تحویل بگیریم.

علی‌آبادی بیان کرد: خوشحال هستیم که امروز شاهد این پیشرفت در یک فاصله زمانی کوتاه ۱۶ تا ۱۸ ماهه هستیم و در حال حاضر در ماه هفدهم هستیم و مردم ایران باید بدانند ما نیروگاه‌ساز هستیم و در دنیا ما را به این عنوان باید مورد شناسایی قرار بدهند.

وزیر صمت با اشاره به پروژه‌های توسعه‌ای فولاد مبارکه گفت: آنچه در فولاد مبارکه مهم است توسعه کیفی است که در حال اتفاق افتادن است توسعه کمی هم همراه آن است اما توسعه کیفی مهم‌تر است.

وی اضافه کرد: در فولادمبارکه به سمتی می‌رویم که در تکمیل زنجیره ارزش فولاد در دنیا خود را نشان دهیم؛ این نیروگاه هم در واقع واحد تولید فولاد را به صورت خوداتکا پیش می‌برد و باید به فولاد مبارکه تبریک گفت.

علی‌آبادی ادامه داد: فولاد مبارکه در سایر اداوات و تجهیزات مورد نیاز خود از جمله تعمیر لوکوموتیو توجه به داخل داشته و به مردم اصفهان و مدیران فولاد مبارکه تبریک می‌گویم که به سازندگان ایرانی اعتماد کردند و امروز عمده تجهیزاتی که در فولاد مبارکه اعم از منقول و غیرمنقول به کار گرفته می‌شود توجه اصلی به تأمین از داخل است.

وزیر صمت در پاسخ به سؤال که برای تأمین مواد اولیه و انرژی فولاد مبارکه چه اقداماتی در حال انجام است، گفت: در بخش معدن در کشور پایش به طور کامل انجام نشده و باید اکتشافات انجام شود، فولاد مبارکه از بخشی که در گذشته پایش شده بهره‌مند و برخوردار بوده اما کافی نیست و توسعه آن را جوابگو نیست و لازم است به دنبال کشف ذخایر تازه باشیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز صحبتی با مدیران فولاد انجام شد تا به کمک وزارت صمت در زمینه اکتشافات همکاری جدیدی را آغاز کنیم تا مشکلات فولاد حل شود.

اخبار مرتبط:
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است
فناوری، مبداء تحول در ساختار شهرداری است

شهردار اصفهان گفت: حوزه فناوری باید مبدا تحول در شهرداری باشد و شرایط را آماده کند، چراکه این حوزه در آینده نقش کلیدی در اداره امور ایفا می‌کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است