کد خبر : 249447
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۹ - 12:30
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

میرسلیم از تصویب واردات خودروی کارکرده عصبانی شد

نماینده تهران به تصویب واردات خودروی کارکرده توسط مجلس واکنش نشان داد و تاکید کرد این موضوع برخلاف خدمتگزاری به مردم است.

میرسلیم از تصویب واردات خودروی کارکرده عصبانی شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سیدمصطفی میرسلیم، نماینده مردم تهران در مجلس در توئیتی در این باره نوشت: هزینه کردن ارزی که با مصیبت فراوان و خامفروشی یا شبه خامفروشی عایدمان می‌شود، برای واردات، آن هم تفاله‌های دیگران، برخلاف خدمتگزاری به مردم است.

گفتنی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی روز یکشنبه (۲۸ خرداد) با لایحه ماده واحده دو فوریتی واردات خودروی کارکرده موافقت کردند.

اخبار مرتبط:
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید
قیمت دلار به ۸۶ هزار تومان رسید

امروز در بازار‌های مالی قیمت سکه و طلا با کاهش همراه بود و دلار نیز به کانال ۸۰ هزار تومان بازگشت. هر دلار آمریکا امروز در بازار آزاد به نرخ ۸۶ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد.

اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی
اعتبار کالابرگ، ماهانه شارژ خواهد شد؟ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی / پرسش و پاسخ‌های عمومی طرح کالابرگ الکترونیکی

با اجرای مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیک در تیرماه و شارژ حساب سرپرستان خانوارِ دهک‌های یک تا سه درآمدی به میزان ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر، وزارت رفاه اعلام کرد که براساس تصمیم اخذ شده دولت، فعلاً کالابرگ الکترونیکی در تیرماه واریز خواهد شد و در صورتی که دولت تصمیم بگیرد در ماه‌های آتی نیز کالابرگ الکترونیکی توزیع کند، اطلاع‌رسانی لازم در این خصوص صورت خواهد گرفت.

نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد
نرخ بلیت قطار ۳۰% گران شد

دبیر انجمن صنفی شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی مسافری و خدمات وابسته از اجرای افزایش 30 درصدی قیمت بلیت قطارهای مسافری از نیمه دوم تیرماه 1404 خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است