کد خبر : 245350
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۳ - 12:20
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: نیلوفر حامدی و الهه محمدی هیچ ارتباطی با ما نداشتنده‌اند/ اساساً صحت ندارد

سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا درباره اتهام همکاری با واشنگتن در خصوص نیلوفر حامدی و الهه محمدی در ابتدای شروع ناآرامی‌ها در ایران، این اتهام را رد کرد و گفت: در رابطه با این سوال خاص، ما این اتهامات را رد می‌کنیم. آشکارا صحت ندارند.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: نیلوفر حامدی و الهه محمدی هیچ ارتباطی با ما نداشتنده‌اند/ اساساً صحت ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: متیو میلر سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا بازداشت‌ها در ایران را “خودسرانه” و دادگاه‌ها را “ساختگی” خواند.

متیو میلر سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره اتهام همکاری با واشنگتن در خصوص نیلوفر حامدی و الهه محمدی دو خبرنگار ایرانی بازداشت شده در ابتدای شروع ناآرامی ها در ایران، این اتهام را رد کرد و گفت: د«ر رابطه با این سوال خاص، ما این اتهامات را رد می‌کنیم. آشکارا صحت ندارند.»

این مقام وزارت خارجه آمریکا در ادامه ادعاهای خود افزود: «باید اشاره کنم که در طول اعتراضات، مقامات ایرانی بارها حقوق مدنی ایرانیان را نقض کرده‌ و آنها را به دلیل آنچه آزادی‌های اساسی یک فرد است مجازات کرده‌اند. این نه تنها شامل اعضای جامعه ایرانی است که برای اعتراض به خیابانها آمدند، بلکه شامل روزنامه‌نگاران در این کشور نیز می‌شود.»

میلر همچنین مدعی شد: «محاکمه های ساختگی واعدامها جزو تلاشهای اصلی رژیم ایران برای سرکوب هر نوع مخالفت بوده است.»

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در تداوم رویکرد مداخله جویانه خود ادامه داد: «ما بار دیگر،همانطور که در موارد دیگر خواستیم، از مقامات ایرانی می‌خواهیم که بازداشت‌ های خودسرانه و محاکمه‌ های ساختگی را متوقف کنند و از محروم کردن مردم ایران از آزادی‌ های اساسی که سزاوار آن هستند، دست بردارند.»

این مقام وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به سوال دیگر این خبرنگار مبنی بر افزایش اعدام ها در ایران مدعی شد: باید بگویم که ما نگران نحوه استفاده حکومت ایران از اعدام‌ ها پس از محاکمه ‌های ساختگی هستیم.

اخبار مرتبط:
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است
سپاه: اسناد لانه جاسوسی نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا پوششی برای نفوذ و فریب است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن یوم‌الله ۱۳ آبان، تاکید کرد: تسخیر لانه جاسوسی، تبلور یک‌ انتخاب راهبردی میان دو مسیر مقاومت، عزت و استقلال در برابر مسیر سازش، سلطه پذیری و تسلیم است؛ اسناد لانه جاسوسی آمریکا نشان داد، میدان دیپلماسی در نگاه آمریکا، نه ابزار تعامل، بلکه پوششی برای نفوذ، فریب، براندازی و کسب اطلاعات برای ضربه زدن در زمان مناسب است.

ستاد کل نیروهای مسلح: دشمن امکان تعدی مجدد را از دست داده است
ستاد کل نیروهای مسلح: دشمن امکان تعدی مجدد را از دست داده است

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت فرارسیدن ۱۳ آبان، تصریح کرد: دشمن، خود به خوبی می‌داند که در اثر ضربات دردناک و سیلی‌های محکم و پیاپی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و به دلیل انسجام و همبستگی ملت ایران، آمادگی نیروهای مسلح و به خصوص اراده الهی رهبر معظم انقلاب اسلامی، امکان تعدی مجدد را از دست داده است و می کوشد تا ملت مقاوم ایران را در وضعیت تعلیق «نه جنگ و نه صلح» قرار دهد.

عراقچی: مواد غنی‌سازی شده ایران در همان جایی هستند که قبل از حمله قرار داشتند/ اطلاع نداریم که چه مقدار سالم است و چه میزان از بین رفته
عراقچی: مواد غنی‌سازی شده ایران در همان جایی هستند که قبل از حمله قرار داشتند/ اطلاع نداریم که چه مقدار سالم است و چه میزان از بین رفته

وزیر امور خارجه گفت: مواد غنی‌سازی شده در همان جایی که هستند که قبل از حمله قرار داشتند. از قبل جنگ ما به آن ها دست نزده ایم.بیشتر آن ها زیرآوارها هستند یا بهتر است بگوییم تقریبا همه آن ها زیر آوار هستند و ما قصدی برای خارج کردن آن ها از زیر آوار نداریم تا زمانی که شرایطش مهیا شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است