کد خبر : 245218
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ - 22:34
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نتانیاهو: جمهوری اسلامی ایران منتظر غافلگیری ما باشد!

نخست‌وزیر اسرائیل در اظهارات تازه خود علیه ایران اعلام کرد که «اسرائیل» ایران و سایر دشمنان خود را غافلیگر خواهد کرد.

نتانیاهو: جمهوری اسلامی ایران منتظر غافلگیری ما باشد!

به گزارش سایت خبری مدارا, ایرنا نوشت: نخست‌وزیر اسرائیل در اظهارات تازه خود علیه ایران اعلام کرد که «اسرائیل» ایران و سایر دشمنان خود را غافلیگر خواهد کرد.

«بنیامین نتانیاهو» گفت که «اسرائیل همیشه ایران را غافلگیر می‌کند و همه دشمنان خود را غافلگیر خواهیم کرد».

 

وی در ادامه تصریح کرد: ائتلاف ما منسجم باقی خواهد ماند و من مسئول آنچه در اپوزیسیون اتفاق می افتد، نیستم.

همزمان «یوآو گالانت» وزیر جنگ اسرائیل اعلام کرد که «در نبرد اخیر غزه، مأموریت را با موفقیت انجام دادیم، اما هدف اصلی که برای آن آماده می‌شویم، پیچیده و دشوار است».

گالانت همچنین از نیروی هوایی رژیم اسرائیل خواست «تا در هر لحظه آماده باشد».

وزیر جنگ اسرائیل نیز در راستای جوسازی علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران گفت که «اگر ایران غنی‌سازی اورانیوم را تا ۹۰ درصد افزایش دهد، پیامدها و تبعاتی برای خاورمیانه بوجود خواهد آورد».

اخبار مرتبط:
تاجگردون: ظریف می‌گفت که اسنپ بک را انجام نمی‌دهند
تاجگردون: ظریف می‌گفت که اسنپ بک را انجام نمی‌دهند

«تاجگردون» عضو کمیسیون ویژه برجام گفت: اسنپ‌بک در برجام بود و ما در مجلس درباره آن بحث می‌کردیم.

قالیباف: اصلاحات اقتصادی بدون اصلاح قیمت انرژی حرف مفت است
قالیباف: اصلاحات اقتصادی بدون اصلاح قیمت انرژی حرف مفت است

محمدباقر قالیباف در نخستین کنفرانس بین‌المللی کارآفرینی اجتماعی، توسعه منطقه‌ای و عدالت اجتماعی با بیان اینکه اصلاحات اقتصادی و حرکت اقتصادی بدون اصلاحات انرژی حرف بی‌ربطی است، گفت: با این وضعیت انرژی آیا می‌توان به راندمان درست برسیم؟ همه چیز آن غلط در غلط است. این حرفم بدان معنا نیست که می‌خواهیم قیمت انرژی را بالا ببریم که آن هم روش خود را دارد.

حمله یک نماینده مجلس به ظریف بابت افشاگری کارشکنی‌های روسیه: سکوت را رعایت کنید؛ اگر ادامه دهید، دادستانی کل موظف است شما را فورا احضار و ارشاد کند
حمله یک نماینده مجلس به ظریف بابت افشاگری کارشکنی‌های روسیه: سکوت را رعایت کنید؛ اگر ادامه دهید، دادستانی کل موظف است شما را فورا احضار و ارشاد کند

مجتبی زارعی عضو کمیسیون امنیت ملی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اگر دکتر ظریف بخواهد این موقعیت حساس را درک نکند دادستانی کل باید در مراقبت از امنیت ملی فورا او را احضار کند !

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است