کد خبر : 242469
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۶ - 23:33
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اصفهان در وضعیت آبی کرونا/۹ شهرستان در وضعیت زرد ثبت شد

شهرستان اصفهان از امروز در وضعیت آبی کرونا ثبت شده است و همچنان ۲ شهرستان در وضعیت نارنجی کرونا قرار دارند.

اصفهان در وضعیت آبی کرونا/۹ شهرستان در وضعیت زرد ثبت شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت در زمینه رنگ بندی شهرهای کشور در خصوص شیوع کرونا، از شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۲ شهرستان استان اصفهان در وضعیت زرد و ۴ شهرستان نیز در وضعیت آبی کرونا ثبت شده است.

به نوشته مهر؛ این آمار نشان دهنده افزایش تعداد شهرها با وضعیت آبی در نقشه کرونایی اصفهان و کاهش تعداد شهرها با وضعیت قرمز، نارنجی و زرد است.

بر این اساس در حال حاضر شهرستان‌های اصفهان، آران و بیدگل، برخوار، تیران و کرون، خمینی شهر، خوانسار، خور و بیابانک، شاهین شهر و میمه، فلاورجان، کاشان، لنجان و مبارکه در وضعیت آبی و کم خطر کرونا ثبت شده‌اند.

همچنین شهرستان‌های اردستان، بوئین و میاندشت، چادگان، سمیرم، فریدن، گلپایگان، نائین، نجف آباد و نطنز در وضعیت زرد و نسبتاً پرخطر کرونا ثبت شده است.

شهرستان‌های فریدونشهر و دهاقان در وضعیت نارنجی و خطرناک کرونا قرار گرفته‌اند.

خوشبختانه هیچ شهرستانی در استان اصفهان در وضعیت قرمز و بسیار پرخطر کرونا قرار ندارد.

همچنین هنوز هیچ شهرستانی در استان در وضعیت سفید کرونا قرار نگرفته است.

اخبار مرتبط:
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد
برنامه‌ریزی برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان انجام شد

معاون استاندار اصفهان با تشریح جزئیات برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا در اردیبهشت‌ماه سال آینده، از انجام برنامه‌ریزی برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در اصفهان خبر داد.

رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید
رینگ چهارم اصفهان به نقطه تصمیم‌گیری رسید؛ انحراف‌ها را متوقف کنید

عضو شورای شهر اصفهان با هشدار نسبت به خطر انحراف‌های غیرضروری در رینگ چهارم گفت: مسیر باید بدون تعلل، مستقیم، اصولی و با هدف حفظ ایمنی و منافع بلندمدت شهر تعیین تکلیف شود.

نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد
نادرالاصلی: زنگ خطر آب و هوا در اصفهان به صدا درآمد

رئیس شورای اسلامی شهرستان اصفهان با هشدار نسبت به بحران آب و آلودگی هوا، این دو چالش را تهدیدی جدی برای سلامت و آینده استان دانست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است