کد خبر : 240845
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۷ - 22:22
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

توپ جمع کن دربی: توپ را سریع به استقلالی‌ها رساندم، اخراجم کردند / FILM

با انتشار فیلمی از یک توپ جمع کن در دربی ۱۰۰، تقریباً می‌توان به جرات گفت همه ارکان ممکن برای برگزاری این مسابقه برای پیروزی تیم پرسپولیس بسیج شده بودند.

توپ جمع کن دربی: توپ را سریع به استقلالی‌ها رساندم، اخراجم کردند / FILM

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ا تائید اشتباه داور دربی تهران در عدم اعلام پنالتی توسط یوفا می‌توان گفت حرکت علیرضا بیرانوند پس از پایان بازی موضوعیت پیدا کرد و این برای چندمین بار است که داوران دربی از اعلام پنالتی به سود استقلال در دقایق ابتدایی یا انتهایی مسابقه امتناع می‌کنند تا شائبه توصیه‌های پشت پرده برای تیم پیروز افزایش پیدا کند.

تزریق مالی به بازیکنان پرسپولیس و عدم پرداخت معوقات بازیکنان استقلال بگذریم (که تاثیر مستقیم در شادابی و روحیه بازیکنان در مسابقه داشت) به غرض ورزی کارگردان تلویزیونی دربی ۱۰۰ می‌رسیم که تمام صحنه‌های داوری به سود پرسپولیس را بار‌ها پخش کرد و صحنه‌های مشکوک به سود استقلال را سانسور!

کارگردان تلویزیونی دربی ۱۰۰ که بیش از ۷ بار صحنه گل آل کثیر را حین برگزاری بازی پخش کرد یکی از ابزار‌های کمکی داوری مشکوک بازی بود که تمام سوت‌های ۵۰-۵۰ را به سود پرسپولیس زد و در چند صحنه با سوت اشتباه در میانه میدان مانع از ضدحمله استقلال بر روی دروازه پرسپولیس شد.

او که توسط محمدحسین میثاقی و کارشناسی‌های بودار برنامه فوتبال برتر کاور می‌شد، به خوبی تحت حمایت باند مافیای فوتبال قرار داشت که پس از انتشار فیلم افشاگری‌های توپ جمع کن دربی تقریباً چهره واقعیشان مشخص شد.

در فیلم منتشر شده فردی که مسئولیت توپ جمع کنی را بر عهده داشت مدعی شد افشین پیروانی به او گفته که توپ‌ها را آرام‌تر به بازیکنان استقلال برسانند و وقتی او به این حرف توجه نکرده، بالاترین مسئول برگزاری مسابقات فوتبال با حالتی زننده کارت توپ جمع کنی او را ضبط کرده و وی را از کنار زمین اخراج کرده است.

به واقع چرا سهیل مهدی باید سنگ تیمی را به سینه بزند که پس از دریافت گل به جز دفاع اتوبوسی هیچ حرفی برای گفتن نداشت؟ چرا او باید توپ جمع کنی که مسئولیت خود برای رساندن به موقع توپ به بازیکن را خوب انجام داده را از کنار زمین اخراج کند؟

آقای سهیل مهدی به شما هم توصیه‌ای شده بود؟

شاید لازم باشد برای دربی بعد و بازی‌های بعدی، باشگاه استقلال به دنبال استخدام یک شارلاتان باشد چرا که با تیمی که سرپرستش زمانی برای بردن دربی به بازیکنان توصیه می‌کرد برای پیروزی دست به هر شارلاتان بازی بزنید، باید با همین روش مقابله کرد.

 

اخبار مرتبط:
اسکوچیچ به استقلال «بله» گفت؟
اسکوچیچ به استقلال «بله» گفت؟

بعد از شکست شب گذشته استقلال، گزینه‌های مختلفی کاندیدای مربیگری این تیم شده‌اند.

«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد

رئیس کل دادگستری استان البرز از صدور و اجرای حکم قطعی «جادوگر فوتبال» خبر داد و گفت که وی به پنج سال حبس محکوم شده است.

امید روانخواه از تیم امید برکنار شد
امید روانخواه از تیم امید برکنار شد

از فدراسیون فوتبال خبر می‌رسد که مسئولان در حال رایزنی برای انتخاب جایگزین امید روانخواه در تیم امید هستند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است