کد خبر : 239833
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۳۰ - 17:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

توهین کانال اطلاع‌رسانی جریان انقلابی به امام جمعه اهل سنت

سخنانِ مولوی محمدحسین گرگیج با واکنش توهین آمیز رسانه صابرین نیوز قرار گرفت.

توهین کانال اطلاع‌رسانی جریان انقلابی به امام جمعه اهل سنت

 به گزارش سایت خبری مدارا؛ سخنانِ مولوی محمدحسین گرگیج، امام‌جمعه برکنارشده آزادشهر که اخیراً گفته بود: برخی هارت و پورت می‌کنند که ما اسرائیل را نابود می‌کنیم. اگر مرد جنگید بروید بجنگید. با واکنش توهین آمیز کانال تلگرامی صابرین نیوز روبرو شد و این کانال اطلاع‌رسانی جریان انقلابی نوشت: ببخشید آقای گیج، به شما چه ربطی داره این موضوع و چه جایگاهی داری که اظهار نظر کنی؟! ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست، عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری.

اخبار مرتبط:
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT
موافقت مجمع تشخیص با پیوستن ایران به CFT

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام از موافقت اعضای این مجمع با پیوستن ایران به CFT خبر داد.

دلیل استفاده موساد از زنان جاسوس در ایران چیست؟
دلیل استفاده موساد از زنان جاسوس در ایران چیست؟

نشریه عربستانی «المجله» که به دو زبان عربی و انگلیسی منتشر می‌شود ضمن اشاره به سریال اسرائیلی «تهران» که ماجرای نفوذ یک مامور زن موساد در ایران را روایت می‌کند، تاثیرگذاری نقش زنان نفوذی موساد پیش از عملیات «طلوع شیران» را یادآور می‌شود که برخلاف سریال‌ها این‌بار به دور از تخیل و کاملا منطبق با واقعیت بوده است.

اولین اقدام انگلیس علیه ایران پس از اجرای اسنپ‌بک
اولین اقدام انگلیس علیه ایران پس از اجرای اسنپ‌بک

دولت انگلیس در پی اقدام یک‌جانبه و غیرقانونی تروئیکای اروپایی (فرانسه، انگلیس و آلمان) در اجرای سازوکار پس‌گشت (اسنپ‌بک)، نام ۱۲۱ فرد و نهاد ایرانی را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است