کد خبر : 236890
انتشار : 2023/03/23 - 23:38
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

11 مصدوم و 2 کشته در تصادفات جاده‌ای اصفهان

سخنگوی اورژانس اصفهان از وقوع 2 تصادف و مصدوم شدن 11 نفر و فوت 2 نفر در محورهای مواصلاتی استان اصفهان خبر داد.

11 مصدوم و 2 کشته در تصادفات جاده‌ای اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ عباس عابدی سخنگوی اورژانس اصفهان اظهار داشت: ساعت ۱۴ و ۳۲ دقیقه بعدازظهر امروز واژگونی پژو آر دی در جاده تیران-داران روبروی مهدی‌آباد به اورژانس گزارش شد.

به نوشته فارس؛ وی با اشاره به اعزام ۲ واحد امدادی ۱۱۵ به محل حادثه گفت: این حادثه ۴ نفر مصدوم، ۲ نفر آقا و ۲ کودک و ۲ فوتی خانم، دختر ۱۳ سال و خانم ۳۵سال داشت و مصدومان حادثه به بیمارستان بهنیا تیران منتقل شدند.

عابدی افزود: در حادثه‌ای دیگر ساعت ۴ و ۳۹ دقیقه صبح امروز تصادف پژو پارس و ۲۰۶ و اتوبوس در کیلومتر ۶۵ آزادراه امیرکبیر(جاده اصفهان-کاشان) به اورژانس گزارش شد.

سخنگوی اورژانس اصفهان با اشاره به اعزام ۲ واحد امدادی ۱۱۵ و یک کد هلال احمر به محل حادثه بیان کرد: این حادثه ۷ مصدوم شامل ۳ نفر آقا و ۲ خانم و ۲ کودک داشت و مصدومان حادثه به بیمارستان گلدیس شاهین‌شهر اعزام شدند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است