کد خبر : 236841
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۰۳ - 12:15
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اسرائیل: در صورت غنی سازی بالای ۶۰ درصد به ایران حمله می‌کنیم

اسرائیل از آمریکا خواست هواپیمای سوخت رسان را برای حمله احتمالی به ایران در اختیار این رژیم قرار بدهد.

اسرائیل: در صورت غنی سازی بالای ۶۰ درصد به ایران حمله می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ اسرائیل، واشنگتن و کشورهای غربی را در جریان تصمیم خود برای حمله ایران در صورت غنی سازی بالای ۶۰ درصد اورانیوم توسط این کشور قرار داد.

به نوشته الجزیره، اسرائیل از واشنگتن خواسته تا در تحویل ۴ هواپیمای سوخت رسان نوع KC-46 شتاب کند.  اسرائیل به این هواپیماها برای سوخت رسانی هوایی در حمله احتمالی به ایران نیاز دارد. لوید آستین، وزیر دفاع امریکا به اسرائیل اعلام کرده که واشنگتن برای تحویل هواپیماهای سوخت رسان در اسرع وقت تلاش می کند.

اخبار مرتبط:
نتانیاهو خواستار دیدار فوری با ترامپ شد
نتانیاهو خواستار دیدار فوری با ترامپ شد

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل خواستار دیدار فوری با «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای ارائه اطلاعات به‌ روز در مورد ایران شد.

ترامپ اواسط فروردین به چین سفر می‌کند
ترامپ اواسط فروردین به چین سفر می‌کند

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که رئیس جمهوری این کشور اوایل آوریل راهی چین می‌شود.

شرمن: عراقچی مذاکره‌کننده‌ای بسیار توانمند است/هر توافقی ممکن است با فشار اسرائیل و کنگره آمریکا روبه‌رو شود
شرمن: عراقچی مذاکره‌کننده‌ای بسیار توانمند است/هر توافقی ممکن است با فشار اسرائیل و کنگره آمریکا روبه‌رو شود

یک مقام سابق آمریکایی وزیر خارجه ایران را مذاکره‌کننده‌ای بسیار سرسخت، توانمند و آشنا به تمام جزئیات پرونده هسته‌ای معرفی کرد و مدعی شد که در مذاکرات اخیر با ایران تصمیم نهایی با ترامپ است که چه می‌خواهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است