کد خبر : 235417
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - 11:40
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

قالیباف: قرعه‌کشی نوبت‌دهی خودروهای وارداتی ساعت ۱۴ امروز انجام می‌شود

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت از قرعه‌کشی برای تعیین لیست نوبت افراد متقاضی خودروهای وارداتی در ساعت ۱۴ امروز خبر داد و گفت: این قرعه‌کشی در محل وزارت صمت انجام و سپس لیست منتشر خواهد شد.

قالیباف: قرعه‌کشی نوبت‌دهی خودروهای وارداتی ساعت ۱۴ امروز انجام می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: امید قالیباف، سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: قرعه‌کشی نوبت‌دهی خودروهای وارداتی برای تعیین نوبت افراد متقاضی ساعت ۱۴ امروز (یکشنبه ۲۱ اسفند ماه) در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و نهادهای نظارتی انجام خواهد شد.

سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: از میان افراد ثبت‌نام کننده که پس از استعلام‌ها مشخص شد حائز شرایط عمومی (نداشتن پلاک انتظامی فعال، دارا بودن سن ۱۸ سال و گواهینامه معتبر، عدم خرید خودرو طی ۴۸ ماه گذشته و…) و شرط ویژه این طرح که مسدود ماندن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان در حساب وکالتی به‌نام شخص متقاضی هستند، قرعه‌کشی صرفاً به جهت تعیین نوبت تخصیص خودرو انجام می‌شود.

وی افزود: پس از تعیین لیست نوبت‌های تخصیص، متقاضیان می‌توانند با مراجعه به  صفحه شخصی خود در سامانه saleauto.ir نسبت به رتبه و زمان تخصیص خودرو خود مطلع شوند.

گفتنی است که طی مدت ثبت‌نام این طرح (از ششم اسفند ماه تا پایان ۱۳ اسفند ماه)، حدود ۱۲۰ هزار نفر برای خودروهای خارجی وارداتی ثبت‌نام کرده‌اند؛ پس از پایان ثبت‌نام، بررسی‌ها برای استعلام شرایط ثبت‌نام‌کنندگان آغاز شد.

یادآوری می‌شود که پس از انتشار لیست نوبت‌ خودروهای وارداتی،  مرحله دوم  انتشار آگهی عرضه خودروهای وارداتی و اقدام به خرید توسط متقاضیان حائز شرایط طبق نوبت و مرحله سوم تحویل خودروهای وارداتی به خریداران به نوبت تعیین شده، انجام می‌شود.

اخبار مرتبط:
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند
چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند

بانک سپه از تعلیق چک‌های صادره عهده این بانک با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیرماه سال جاری به مدت یک ماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است