کد خبر : 234605
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۴ - 19:13
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

تراکتور ۲- پرسپولیس۳/ برد یحیی با کمک اشتباهات تبریزی‌ها

پرسپولیس به لطف عملکرد بازیکنان خط آتش خود نیمه اول را با پیروزی 2 بر صفر پشت سر گذاشت و عباس‌زاده امید پرشورها را حفظ کرده است تا دقایق پایانی جذاب دنبال شود اما در نهایت شاگردان یحیی برنده شدند.

تراکتور ۲- پرسپولیس۳/ برد یحیی با کمک اشتباهات تبریزی‌ها

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: از ساعت ۱۶ امروز و در هفته بیست و دوم لیگ برتر، تراکتور میزبان پرسپولیس است. این بازی در حالی برگزار می‌شود که دو تیم جز بالانشینان جدول هستند. پرسپولیس پیش از تقابل با سپاهان در هفته بیست و سوم برای کسب پیروزی به تبریز رفت.

این بازی بدون حضور هواداران در ورزشگاه شهید سلیمانی برگزار شد.

در آستانه آغاز این بازی محمدرضا اخباری از تراکتور و گولسیانی و سرلک نتوانستند در ترکیب پرسپولیس حاضر باشند.

در پایان نیمه اول پرسپولیس توانست تراکتور را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد اما در نیمه دوم با تعویضی که خمز انجام داد ورق بازی برگشت. با حضور محمد عباس‌زاده خط آتش میزبان فعال‌تر شد و توانست ۲ مرتبه دروازه پرسپولیس را باز کند.

 

اخبار مرتبط:
شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند
شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند

حکم محرومیت دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور به زودی رسانه ای خواهد شد.

وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال
وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال

کاپیتان استقلال در آستانه حضور در کادر فنی آبی‌پوشان است. او با مدیران استقلال جلسه مثبتی داشته و فقط رضایت ساپینتو باقی مانده است.

شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است