کد خبر : 234254
انتشار : 2023/03/04 - 09:58
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رییس سازمان انرژی اتمی: در پی بی‌عهدی طرف‌های برجام، تعهداتمان را کاهش دادیم / این باعث شد که آژانس گزارش عدم انطباق تهیه کند و بگوید از وضعیت اطلاع ندارم

محمد اسلامی رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: با توجه به اینکه طرف ها به تعهدات خود در برجام عمل نکردند و حتی مانع همکاری کشورها و سایر شرکت ها با ایران شدند و تحریم ها را هم افزایش دادند ایران به موجب قانون اقدام راهبردی تصمیم به کاهش تعهدات گرفت و این باعث شد تا وقتی ما کاهش تعهدات داریم آژانس بیاید و گزارش عدم انطباق تهیه کند و بگوید از وضعیت اطلاع ندارم.

رییس سازمان انرژی اتمی: در پی بی‌عهدی طرف‌های برجام، تعهداتمان را کاهش دادیم / این باعث شد که آژانس گزارش عدم انطباق تهیه کند و بگوید از وضعیت اطلاع ندارم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: رییس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: ایران در پی بی‌عهدی طرف های برجام به موجب قانون اقدام راهبردی تصمیم به کاهش تعهدات برجامی گرفت.

محمد اسلامی در سخنانی در شبکه خبر که صبح روز شنبه انجام شد با اشاره به سفر مدیرکل آژانس به تهران و مذاکرات میان دو طرف گفت: موضوع پایش عملکرد و وضعیت و ظرفیت صنعت هسته‌ای ایران است که به موجب برجام تکالیفی را شورای امنیت به آژانس داده است.

به نوشته ایسنا، وی ادامه داد: با توجه به اینکه طرف ها به تعهدات خود در برجام عمل نکردند و حتی مانع همکاری کشورها و سایر شرکت ها با ایران شدند و تحریم ها را هم افزایش دادند ایران به موجب قانون اقدام راهبردی تصمیم به کاهش تعهدات گرفت و این باعث شد تا وقتی ما کاهش تعهدات داریم آژانس بیاید و گزارش عدم انطباق تهیه کند و بگوید از وضعیت اطلاع ندارم.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است