کد خبر : 233558
انتشار : 2023/02/27 - 14:10
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

موسوی‌لارگانی: مردم امروز حتی نمی‌توانند نان بخرند

نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: وقتی امام (ره) می‌گوید مجلس در رأس امور است چرا نباید حرمت خودمان را نگه داریم. مردم امروز نمی‌توانند حتی نان بخرند و همه قیمت‌ها لحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند.

موسوی‌لارگانی: مردم امروز حتی نمی‌توانند نان بخرند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانه ملت نوشت: سیدناصر موسوی لارگانی در نشست علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه، ۸ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آئین نامه‌ای در اخطار قانون اساسی عنوان کرد: تذکر بنده معطوف به پیشنهاد قبلی است که آئین نامه رعایت نشد.

بر اساس گزارش وبسایت رسمی مجلس، نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییر انجام شده در مصوبه خلاف آئین نامه بود، افزود: این درست نیست که رئیس مجلس هرچه بخواهد از مصوبه کم یا اضافه کند. بنده چند مرتبه دیگر نیز تذکر دادم که شما نمی‌توانید موافق یا مخالف صحبت کنید. اداره قوانین بررسی کند که شما چند مرتبه موافق و مخالف صحبت کردید.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه وظیفه اصلی مجلس قانونگذاری و نظارت است، گفت: احترام امامزاده را باید متولی نگه دارد، شما دیروز عنوان کردید که دولت باید کمیته‌ای برای بحث ارز تشکیل دهد، حال این دولت کجاست؟ وقتی امام (ره) می‌گوید مجلس در رأس امور است چرا نباید حرمت خودمان را نگه داریم. مردم امروز نمی‌توانند حتی نان بخرند و همه قیمت‌ها لحظه‌ای افزایش پیدا می‌کند. خواهش من این است شما ورود پیدا کنید.

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

هلال‌احمر: لازم است هلال‌احمر قطر درباره وضعیت سه خلبان ایرانی کسب اطلاع کند
هلال‌احمر: لازم است هلال‌احمر قطر درباره وضعیت سه خلبان ایرانی کسب اطلاع کند

رئیس جمعیت هلال‌احمر ایران، با اشاره به ابهام درباره وضعیت سه خلبان ایرانی در قطر، خواستار پیگیری این موضوع از طریق هلال‌احمر قطر شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است