کد خبر : 232502
انتشار : 2023/02/22 - 11:49
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: قیمت پژو به یک میلیارد تومان رسید؛ استیضاح وزیر صمت را به جریان بیاندازید

نماینده مردم قزوین در مجلس ضمن انتقاد از گرانی خودرو پس از عرضه آن در بورس گفت: در بخش خودرو و ارز مشکل داریم، تا کی مردم باید خسارت کارنابلدی و ضعف مدیران را بپردازند.

نماینده مجلس: قیمت پژو به یک میلیارد تومان رسید؛ استیضاح وزیر صمت را به جریان بیاندازید

 به گزارش سایت خبری مدارا؛ خانه ملت نوشت: لطف اله سیاه کلی جلسه علنی امروز (چهارشنبه، 3 اسفند ماه( مجلس شورای اسلامی در بخشی از صحبت‌های خود در جریان بررسی  طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش خودرو و ارز مشکل داریم، تا کی مردم باید خسارت کارنابلدی و ضعف مدیران را بپردازند.

نماینده مردم قزوین و آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: خودرو و ارز اثر روانی خود را در جامعه بر جای می‌گذارد، عرضه خودرو را به بورس بردیم و اکنون قیمت پژو به یک میلیارد تومان رسیده است. استیضاح وزیر را به جریان بیاندازید تا مردم بدانند مجلس حامی آنها است.

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است