کد خبر : 229676
انتشار : 2023/02/07 - 15:21
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

باد شدید اصفهان را در می‌نوردد/ افزایش تا ۴ درجه‌ای دما

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: باد شدید طی امروز و فردا پدیده غالب بیشتر مناطق استان است.

باد شدید اصفهان را در می‌نوردد/ افزایش تا ۴ درجه‌ای دما

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نوید حاجی بابایی اظهار داشت: وزش باد شدید طی امروز و فردا در اکثر مناطق بجز نیمه شمالی استان پیش‌بینی می‌شود.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: تحلیل آخرین الگوهای هواشناسی بیانگر ناپایداری‌هایی در مرکز کم ارتفاع لایه‌های میانی جو و گذر امواج طی ۳ روز آینده است و بر این اساس آسمان اکثر مناطق به صورت قسمتی ابری و گاهی افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

حاجی بابایی با بیان اینکه در مناطق غرب و جنوب استان طی امروز و فردا بارش برف و باران را انتظار داریم، افزود: همچنین در روزهای پنجشنبه و جمعه نیز در مناطق شمالی و شرقی استان بارش برف و باران پیش‌بینی می‌شود.‌

معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به بارندگی‌های شبانه روز گذشته در سطح استان نیز، گفت: بیشترین میانگین بارشی از ایستگاه سینوپتیک هواشناسی در اسلام آباد موگویی از توابع فریدونشهر با ۷.۷ میلیمتر، بوئین میاندشت با ۵.۸، سمیرم با ۳.۴ و پادنای سمیرم با سه میلیمتر بوده است.

حاجی بابایی با بیان اینکه کمینه دمای هوا در مناطق غرب استان طی ۲۴ ساعت آینده بین سه تا پنج درجه کاهش می‌یابد، اضافه کرد: بیشینه دمای در اکثر نقاط استان در این بازه زمانی بین ۲ تا چهار درجه افزایش دارد.

وی افزود: بیشینه دمای هوای کلانشهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۷ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به ۲ درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد.

به گفته معاون اداره کل هواشناسی استان اصفهان، بوئین میاندشت با دمای ۱۴ درجه سلسیوس زیر صفر و خوروبیابانک با ۲۵ درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب سردترین و گرم‌ترین نقاط استان پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است