کد خبر : 229633
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۸ - 12:30
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

کاخ‌سفید: بقایای بالون سرنگون شده را به چین نمی‌دهیم

«جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی کاخ سفید اعلام کرد که واشنگتن قصد ندارد بقایای بالون سرنگون شده را به چین بازگرداند و قصد دارد به مطالعه و بررسی بقایای این بالون بپردازد.

کاخ‌سفید: بقایای بالون سرنگون شده را به چین نمی‌دهیم

به گزارش سایت خبری مدارا: «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی کاخ سفید روز دوشنبه خبر داد که آمریکا قصد ندارد بقایای بالون اطلاعاتی چین را به پکن بازگرداند.

وی در سخنانی گفت: «آمریکا قصد ندارد بقایای بالون سرنگون شده را به چین بازگرداند و واشنگتن بقایای این بالون را مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد داد تا توانایی‌های پکن را درک کند».

پیشتر نیز ژنرال گلن وان‌هرک رئیس فرماندهی دفاع هوافضای آمریکای شمالی و فرماندهی شمال آمریکا گفت نیروی دریایی در حال کار برای بازیابی بالون و محموله آن است و گارد ساحلی امنیت این عملیات را تامین می‌کند.

وی افزود: «بازیابی موفق به طور بالقوه می‌تواند به ایالات متحده بینشی درباره توانایی‌های جاسوسی چین بدهد. گرچه مقام‌های آمریکایی تاثیر بالون بر امنیت ملی ایالات متحده را کم‌اهمیت جلوه داده‌اند».

دولت بایدن شنبه هفته جاری دستور سرنگونی بالون چین با استفاده از یک جنگنده پیشرفته رادارگریز «اف-۲۲» را صادر کرد.

در پی اقدام واشنگتن در ساقط کردن بالون چینی که مقام‌های آمریکایی تأکید دارند قصد جاسوسی از مکان‌های راهبردی ایالات متحده را داشته، وزارت خارجه چین از احتمال انتقام‌گیری از واشنگتن خبر داد.

پکن اقدام آمریکا را «واکنش افراطی صریح و نقض جدی عرف بین‌المللی» توصیف کرد. وزارت خارجه چین همچنین اعلام کرد ژی فنگ معاون وزیر خارجه این کشور اعتراض رسمی خود را به سفارت آمریکا در پکن درباره استفاده واشنگتن از زور برای حمله به بالون غیرنظامی ارائه کرد.

اخبار مرتبط:
اسرائیل: رهبران حماس در استانبول هم ایمن نیستند
اسرائیل: رهبران حماس در استانبول هم ایمن نیستند

پس از حمله ناکام هفته گذشته اسرائیل به شهر دوحه قطر برای ترور رهبران ارشد حماس، دولت ترکیه نگرانی فزاینده‌ای را در مورد احتمال اقدام نظامی اسرائیل در خاک خود ابراز می‌کند.

آن روی کثیف ترامپ آمریکایی علنی شد
آن روی کثیف ترامپ آمریکایی علنی شد

رسانه اسرائیلی در اقدامی افشاگرانه مطرح کرد: آمریکا به قطر خیانت کرد.

الی کوهن: همه رهبران حماس می‌دانند که ساعتی شنی بالای سرشان قرار دارد/ کسانی که این بار هدف قرار نگرفته‌اند، در دفعات بعدی حتماً می‌گیرند
الی کوهن: همه رهبران حماس می‌دانند که ساعتی شنی بالای سرشان قرار دارد/ کسانی که این بار هدف قرار نگرفته‌اند، در دفعات بعدی حتماً می‌گیرند

الی کوهن وزیر انرژی رژیم صهیونیستی در واکنش به حمله اخیر این رژیم به قطر اعلام کرد: کسانی که این بار هدف قرار نگرفتند، در دفعات بعدی حتماً هدف قرار خواهند گرفت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است