کد خبر : 228416
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۱۲ - 10:10
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

نیکی هیلی برای انتخابات ۲۰۲۴ کاندید می‌شود

فرماندار سابق کارولینای جنوبی قرار است در تاریخ ۱۵ فوریه در «چارلستون» کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ را اعلام کند.

نیکی هیلی برای انتخابات ۲۰۲۴ کاندید می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛  نیکی هیلی، فرماندار سابق کارولینای جنوبی قرار است در تاریخ ۱۵ فوریه در «چارلستون» کاندیداتوری خود برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ را اعلام کند.

به نوشته ایلنا به نقل از سی‌ان‌ان، هیلی اولین کاندیدای جمهوری‌خواه خواهد بود که در سال جاری میلادی وارد رقابت‌های انتخاباتی ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ می‌شود و تنها با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق که سال گذشته نامزدی خود را آغاز کرد، روبه‌رو می‌شود.

به گفته منابع آگاه، انتظار می‌رود که هیلی در روزهای آینده دعوت‌نامه‌ای برای حامیانش بفرستد تا این رویداد را اعلام کند.

سخنگوی هیلی هنوز جزئیاتی در مورد این برنامه‌ها ارائه نکرده است.

اخبار مرتبط:
«دیک چنی» معمار جنگ عراق درگذشت
«دیک چنی» معمار جنگ عراق درگذشت

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که «دیک چنی» معاون جورج بوش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و معمار اصلی جنگ عراق امروز در سن ۸۴ سالگی درگذشت.

قتل‌عام در الفاشر؛ در سودان چه می‌گذرد؟
قتل‌عام در الفاشر؛ در سودان چه می‌گذرد؟

گزارش‌های حقوق بشری می‌گویند گروه شبه‌نظامی «نیرو‌های پشتیبانی سریع» در جریان تصرف شهر محاصره‌شده الفاشر در ایالت دارفور شمالی، مرتکب جنایت‌های گسترده‌ای شده‌اند. ویدیو‌های منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهند نیرو‌های پشتیبانی سریع در حال شکنجه و اعدام غیرنظامیان هستند.

پاکستان ادعای ترامپ درباره آزمایش هسته‌ای را رد کرد
پاکستان ادعای ترامپ درباره آزمایش هسته‌ای را رد کرد

یک مقام رسمی پاکستان در واکنش به ادعای رئیس جمهور آمریکا مبنی بر اینکه اسلام‌آباد در کنار پکن و مسکو دست به آزمایش هسته‌ای زده است، گفت: پاکستان اولین کشوری نبوده که آزمایش‌های هسته‌ای انجام داده و اولین کشوری هم نخواهد بود که آزمایش‌های هسته‌ای را از سر بگیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است