کد خبر : 227287
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۷ - 09:46
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تکمیل نیروگاه خورشیدی اصفهان تا ۳ سال آینده ضروری است

وزیر نیرو گفت: تکمیل نیروگاه خورشیدی اصفهان تا ۳ سال آینده ضروری است.

تکمیل نیروگاه خورشیدی اصفهان تا ۳ سال آینده ضروری است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمود کمانی در آئین آغاز عملیات احداث بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور در کوهپایه استان اصفهان، اظهار داشت: احداث این نیروگاه از نظر ابعاد و خط شکنی فولاد مبارکه در این حوزه، ظرفیت بالایی محسوب می‌شود.

وی افزود: این ظرفیت در سطح دنیا جز نیروگاه‌های بسیار بزرگ است و تکمیل به موقع این نیروگاه تا سه سال آینده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به نوشته مهر؛ معاون وزیر نیرو با ابراز امیدواری از اینکه نیروگاه خورشیدی کوهپایه تا ۲ سال آینده به بهره برداری کامل برسد، گفت: به دلیل عدم تراز انرژی در زمستان مجبور به استفاده از سوخت مایع در نیروگاه‌ها هستیم و این در حالی است که توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و بهره وری انرژی از جمله راهکارهای جبران کمبود انرژی در کشور است.

وی ادامه داد: ۲ برنامه تولید ۱۰ هزار مگاوات برای توسعه انرژی‌های تجدید پذیر و کاهش مصرف در نظر گرفته شده که امیدواریم در دولت سیزدهم به نتیجه برسد.

کمانی با بیان اینکه تولید ۲ هزار مگاوات از طریق نیروگاه بادی هم برای کشور در نظر گرفته شده است، گفت: از طریق صرفه‌جویی در مصرف انرژی و توسعه انرژی‌های تجدید پذیر این امر محقق خواهد شد.

وی در راستای صرفه‌جویی انرژی بیشتر در کشور خاطر نشان کرد: کلیه لامپ‌های روشنایی معابر کشور بر اساس برنامه زمانبندی تعویض خواهد شد که این اقدام تأثیر بسیاری در صرفه جویی انرژی به‌همراه دارد.

معاون وزیر نیرو ادامه داد: همچنین ۲۰ میلیون کولر آبی در کشور وجود دارد که با تعویض موتور این کولرها با موتورهای با بازده بالا، پنج هزار مگاوات در کشور صرفه جویی خواهد شد. این طرح با تعویض موتور هزار دستگاه کولر آبی از استان اصفهان آغاز خواهد شد.

اخبار مرتبط:
وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحرانی گردوغبار بیخ گوش اصفهان
وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحرانی گردوغبار بیخ گوش اصفهان

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان از وجود ۱۳۰ هزار هکتار کانون بحران فرسایش بادی در شعاع ۵۰ کیلومتر شهر اصفهان خبرداد.

امسال بارش‌های پاییزی اصفهان دیرهنگام و از آذرماه آغاز می‌شود
امسال بارش‌های پاییزی اصفهان دیرهنگام و از آذرماه آغاز می‌شود

معاون پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: بررسی الگوهای جوی نشان می‌دهد امسال بارش‌های پاییزی استان اصفهان از آذرماه آغاز شود اما نسبت به سال آبی گذشته وضعیت بارشی بهتر خواهد بود.

بیابان‌زایی در اصفهان رو به افزایش است
بیابان‌زایی در اصفهان رو به افزایش است

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به گسترش بیابان‌زایی به مناطق غرب و جنوب استان، گفت: طرح‌های مقابله با بیابان‌زایی برغم کمبود اعتبارات با جدیت دنبال می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است