کد خبر : 226471
انتشار : ۱۴۰۱/۱۱/۰۳ - 15:10
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

وزیر کشور: تعطیلی مدارس بخاطر رفع آلودگی نیست/ پیشنهاد جدیدی داده‌ایم تا لازم نباشد مدارس‌مان را تعطیل کنیم

وزیر کشور گفت: تعطیلی مدارس بخاطر رفع آلودگی نیست بلکه بخاطر سلامتی فرزندان‌مان است. مصوبه‌ای وجود دارد که در آن مشخص کرده در چه شاخصی از آلودگی مدارس باید تعطیل باشند.

وزیر کشور: تعطیلی مدارس بخاطر رفع آلودگی نیست/ پیشنهاد جدیدی داده‌ایم تا لازم نباشد مدارس‌مان را تعطیل کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار احمد وحیدی وزیر کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه امروز با استانداران و تعدادی از وزرا و معاونان رئیس‌جمهور عنوان کرد: در این جلسه بحث در مورد مولدسازی دارایی‌ها بود که با حضور وزیر اقتصاد و دارایی مساله مورد بحث قرار گرفت. کار مهمی که در دولت شروع شده و چارچوب‌های مقرراتی آن فراهم شده و مصوبات لازم اخذ شده بحث مولدسازی دارایی‌هاست این موضوع ظریف و دقیقی است که هم باید با سرعت و هم با دقت انجام شود.

به نوشته ایرنا: وی افزود: لازم بود چارچوب مسائل با حضور استانداران و وزیر اقتصاد مورد بحث قرار گیرد چون این کار به عهده آنهاست. وزیر و معاونان وی مسائل لازم را مطرح کردند و سوالات مورد نظر استانداران مطرح شد فکر می‌کنم برای اجرای این سماله در موقعیت بهتری قرار گرفتیم که مولدسازی دارایی‌ها را با سرعت انجام دهیم.

وزیر کشور یادآور شد: بحث دیگر در مورد سازمان امور استخدامی بود و اینکه نظام اداری ما بسیار مهم است، نکاتی مدنظر رئیس سازمان و معاون محترم رئیس‌جمهور بود نکاتی را هم استانداران داشتند که انشالله در دستور کار قرار می‌دهیم.

وحیدی با اشاره به اینکه موضوع سوم این نشست در مورد اشتغال بود که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بحث شد که آماری از ایجاد اشتغال در استان‌ها ارائه شد، گفت: همچنین برای تقویت اشتغال که موضوع مهم روز ماست وزارت کار اعلام آمادگی کرد.

وی ادامه داد: بر اساس آمارهایی که در سامانه کار و رفاه اجتماعی داشتیم آمار خوبی از اشتغال را طی این یکسال داشتیم.

وی در خصوص آخرین تصمیمات درخصوص رفع آلودگی هوا گفت: تعطیلی مدارس بخاطر رفع آلودگی نیست بلکه بخاطر سلامتی فرزندان‌مان است. مصوبه‌ای وجود دارد که در آن مشخص کرده در چه شاخصی از آلودگی مدارس باید تعطیل باشند.

وزیر کشور ادامه داد: گروه‌های اضطراری استان‌ها براساس همین مصوبه ناچارند تصمیم بگیرند. در هرحال این موضوع موجب شد تا با کمک دوستان محیط زیست پیشنهاد جدیدی را برای دولت تعیین کنیم تا این استانداردها را کمی تغییر دهیم تا لازم نباشد در این شرایط مدارس‌مان را تعطیل کنیم.

اخبار مرتبط:
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست
عراقچی: پیشنهادی که از آمریکا دریافت کرده‌ایم، دارای ابهامات و سوالات زیادی است و خیلی از مسائل در آن روشن نیست

عراقچی تأکید کرد: ما پیشنهادی که از امریکا دریافت کردیم دارای ابهامات و سوالات زیادی است. خیلی از مسائل در این پیشنهاد روشن نیست. پاسخ مقتضی را ظرف روزهای اینده بر اساس اصول و منافع ایران خواهیم داد.

روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید
روایت یک نماینده‌ی زن مجلس از بهارستان: اسم خانم‌ها از قرعه‌کشی نطق و تذکر در نمی‌آید

سارا فلاحی گفت: همه خانم‌ها هرروز ثبت نام می‌کنیم و اسم‌مان از قرعه در نمی‌آید. قبلا در می‌آمد اما در مجلس دوازدهم انگار یا بخت با ما یار نیست یا اتفاقی در سیستم قرعه افتاده است.

سخنگوی دولت: مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است / امیدواریم که با رایی که مجلس به او می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود
سخنگوی دولت: مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است / امیدواریم که با رایی که مجلس به او می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود

سخنگوی دولت با اشاره به معرفی وزیر پیشنهادی جدید برای وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی به مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: دکتر مدنی زاده نخبه علمی و دانشگاهی است و امیدواریم که با رایی که مجلس شورای اسلامی به ایشان می‌دهد، برنامه‌های این وزارتخانه با توان و قدرت به پیش رود و همچنین از زحمات دکتر اکرمی که در این مدت با تلاش مجدانه خود سرپرستی این وزارتخانه را برعهده داشتند، قدردانی می کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است