کد خبر : 226104
انتشار : 2023/01/22 - 10:00
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

آموزش و پرورش: افت تحصیلی دانش‌آموزان نگران‌کننده است

وزارت آموزش و پرورش ایران به دنبال تعطیلی‌های چندباره‌ در روزهای اخیر، درباره افت تحصیلی نگران‌کننده‌ی دانش‌آموزان بیانیه‌ی هشدارآمیزی صادر کرده است.

آموزش و پرورش: افت تحصیلی دانش‌آموزان نگران‌کننده  است

به گزارش سایت خبری مدارا؛  در این بیانیه آمده که «هیچ روشی جایگزین آموزش و تربیت حضوری در محیط مدارس نخواهد بود.»

این بیانیه افزوده: «متأسفانه، با غیرحضوری‌شدن مکرر مدارس در سال تحصیلی جاری ناشی از تغییرات حاد و اضطراری شرایط جوی، برودت هوا، آلودگی هوا و … در برخی از نقاط کشور و احتمال استمرار غیرحضوری‌شدن کلاس‌های درس، حسب تقاضای جمع کثیری از مدیران، معلمان، اولیا و دانش‌آموزان عزیز، از روز شنبه اول بهمن ماه ۱۴۰۱ فعالیت مدارس با اولویت کلاس‌های حضوری و در شرایط اضطراری بر اساس تصمیمات استانداران محترم به‌صورت غیرحضوری مطابق برنامه هفتگی و آموزشی مطابق بودجه‌بندی برنامه درسی ادامه می‌یابد.»

در ادامه این بیانیه آمده «آموزش‌وپرورش با هشدار درباره افت تحصیلی نگران‌کننده دانش‌آموزان و ایجاد مانع در تحقق اهداف آموزشی و تربیتی دوره‌های تحصیلی ناشی از تعطیلات پی‌درپی مدارس و وقفه‌های طولانی مدت در اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های درسی و آثار، تبعات و پیامدهای کوتاه و بلندمدت مربوطه، اعلام می‌دارد هیچ روشی جایگزین آموزش و تربیت حضوری در محیط مدارس و کلاس‌های درس نخواهد بود و ضمن احترام به مراجع تصمیم‌گیر و اجرای مصوبات ایشان مطابق قوانین موضوعه، تاکید دارد که آموزش‌های مجازی پاسخ‌گوی همه نیازهای دانش آموزان نبوده و جهت برقراری عدالت تربیتی و بهبود کیفیت آموزشی و پرورشی بر فعالیت مدارس به صورت حضوری تاکید دارد و معتقد است غیر حضوری شدن مدارس باید به عنوان آخرین راه حل درنظر گرفته شود.»

در ماه‌ها سال‌های اخیر بیماری کرونا، اعتراض‌های سیاسی و البته بیش‌از همه آلودگی شدید هوا باعث شده در مدارس در نقاط مختلف کشور تعطیل یا کلاس‌ها به صورت غیرحضوری برگزار شوند.

اخبار مرتبط:
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!
شیوع سرطان میان کارگران کشاورزی/ سموم نامرغوب، نفس کارگران باغات را به شماره انداخته!

یک پزشک حوزه بیماری‌های شغلی می‌گوید: ما بارها تاکید داشتیم که سمومی که به ویژه در باغات ایران استفاده می‌شود، به دلیل تحریم‌ها و درجه مرغوبیت سم، بیش از استاندارد در محوطه باغ و روی گیاه می‌ماند. مطالعات ما نشان می‌دهد که برخلاف سایر سموم مصرفی رایج، سم استفاده شده در مزارغ و باغات ما تا چهل روز می‌ماند و این درحالی است که کشاورز و باغدار ما و کارگران این حوزه، بلافاصله پس از سمپاشی و گاه از فردای آن روز، به باغ و مزرعه وارد می‌شود و کار می‌کند.

معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است
معاون وزیرآموزش و پرورش: مدارس در سال تحصیلی جاری حضوری است

معاون وزیر و مدیرکل مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آموزش مجازی در دوران کرونا و جنگ دچار آسیب شدیم و شاهد فقر علمی در دانش‌آموزان هستیم، گفت: در تلاش هستیم در سال تحصیلی جاری (۱۴۰۶-۱۴۰۵) مدارس به کاملا صورت حضوری بازگشایی شود، نباید مدارس به بهانه بحران و کمبود انرژی تعطیل شوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است