کد خبر : 225451
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۲۷ - 14:09
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

یک هیات آمریکایی به رهبری «وندی شرمن» به اوکراین رفت

هیات آمریکا به رهبری معاون وزیر امور خارجه این کشور امروز (سه‌شنبه) وارد اوکراین شد.

یک هیات آمریکایی به رهبری «وندی شرمن» به اوکراین رفت

به گزارش سایت خبری مدارا به نقل از ایسنا، وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در توییتی نوشت: مفتخریم که سفر خود به کی‌یف را با جوانان پویای اوکراینی آغاز می‌کنیم.

وی همچنین دیداری با دنیس شمیگال، نخست وزیر اوکراین برگزار کرد.

شمیگال در توییتی نوشت: ما با وندی شرمن و هیات آمریکایی درباره چالش‌های کلیدی مربوط به حمله روسیه به اوکراین گفت‌وگو کردیم.

کالین کاهل، معاون وزارت دفاع آمریکا در مسائل سیاسی نیز یکی از اعضای هیات آمریکایی در این سفر به کی‌یف است.

براساس گزارش وزارت امور خارجه آمریکا، مقامات آمریکایی قرار است با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار کنند.

اخبار مرتبط:
سی‌ان‌ان: اونجلیست‌ها، ترامپ را «برگزیده خداوند» می‌دانند
سی‌ان‌ان: اونجلیست‌ها، ترامپ را «برگزیده خداوند» می‌دانند

زمانی که بیشتر مردم درباره آینده درگیری آمریکا با ایران فکر می‌کنند، به دنبال سرنخ‌هایی در عکس‌های ماهواره‌ای دانه‌درشت، اظهارات تحلیل‌گران نظامی و پست‌های رئیس‌جمهور ترامپ در شبکه‌های اجتماعی می‌گردند.

پوتین: «بریکس» در زمینه اقتصادی، از «گروه هفت» هم پیشی گرفته است
پوتین: «بریکس» در زمینه اقتصادی، از «گروه هفت» هم پیشی گرفته است

رئیس‌جمهور روسیه گفت: بریکس در زمینه اقتصادی، از بسیاری گروه‌های اقتصادی دیگر جهان مانند گروه هفت، پیشی گرفته است.

رویترز: اولین جلسه مذاکرات غیرمستقیم اسرائیل و حماس در قطر بدون نتیجه قطعی پایان یافت
رویترز: اولین جلسه مذاکرات غیرمستقیم اسرائیل و حماس در قطر بدون نتیجه قطعی پایان یافت

رسانه‌ها روز دوشنبه گزارش دادند که دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس در قطر بدون دستیابی به نتیجه‌ای پایان یافت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است