کد خبر : 223510
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۸ - 20:36
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

برف و باران از فردا استان اصفهان را در برمی‌گیرد/ هشدار درباره لغزندگی و کاهش دید جاده ها

کارشناس به اینکه تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی اظهار کرد: از بعدازظهر روز دوشنبه ابتدا مناطق جنوبی استان و سپس در روز سه‌شنبه کلیه مناطق استان درگیر سامانه بارشی خواهد شد که مه آلودگی ابر و بارش برف و باران را به همراه خواهد داشت.

برف و باران از فردا استان اصفهان را در برمی‌گیرد/ هشدار درباره لغزندگی و کاهش دید جاده ها

به گزارش سایت خبری مدارا؛ لیلا امینی با اشاره به اینکه تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی بیانگر انتظار جوی پایدار تا اواسط روز دوشنبه است که پیامد آن غبار محلی برای کلان‌شهر اصفهان و شهرهای صنعتی است، اظهار کرد: از بعدازظهر روز دوشنبه ابتدا مناطق جنوبی استان و سپس در روز سه‌شنبه کلیه مناطق استان درگیر سامانه بارشی خواهد شد که مه آلودگی ابر و بارش برف و باران را به همراه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فعالیت این سامانه در بیشتر مناطق به‌صورت بارش برف خواهد بود، گفت: پیش‌بینی می‌شود دمای بیشتر مناطق طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان یک تا دو درجه سانتی‌گراد افزایش خواهد داشت.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان از صدور هشدار زرد برای بیشتر مناطق استان و هشدار نارنجی برای مناطق جنوبی کم شدت‌تر از غرب استان برای بارش‌ها خبر داد.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود حداکثر دمای شهر اصفهان به ۱۴ درجه سانتی‌گراد و کمینه فردا صبح به صفر درجه سانتی‌گراد برسد. سردترین نقطه استان بویین و میاندشت با ۱۸ درجه سانتی‌گراد زیر صفر و گرم‌ترین نقطه استان خور و بیابانک با ۱۸ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد بود.

امینی با اشاره به اینکه فعالیت سامانه بارشی شامل مرکز استان و شهر اصفهان نیز خواهد بود، افزود: وضعیت آلودگی هوا نیز تا فردا ظهر ادامه دارد، اما با ورود سامانه بارشی، بخشی از آلودگی کاهش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: تا روز چهارشنبه شرایط هوای اصفهان مناسب است، اما از روز چهارشنبه و پنجشنبه بالا رفتن شاخص‌های آلودگی هوا پیش‌بینی می‌شود.

اخبار مرتبط:
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود
آب‌انبار تاریخی تودشک در شرق اصفهان مرمت می‌شود

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آب‌انبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.

کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان
کاهش ۲۷۰ تُنی گازهای گلخانه‌ای با بهره‌برداری هلال ترافیکی شرق اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: بهره‌برداری از هلال ترافیکی شرق اصفهان موجب کاهش بیش از ۱۰ درصدی زمان تأخیر سفر و کم شدن تولید روزانه ۲۷۰ تن گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود
مشکل دیرینه کمبود آب در خیابان‌های مولوی و لاله شهر اصفهان رفع می‌شود

مدیر آبفای منطقه چهار شهر اصفهان از رفع مشکل دیرینه کمبود فشار آب در خیابان‌های مولوی، ۲۴ متری و لاله تا پایان مردادماه امسال خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است