کد خبر : 223266
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۷ - 23:18
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

وزیر ارشاد: امروز از ما می‌پرسند چرا هنرمندان را تشویق به کار می‌کنید/در دوره جدید حتی یک فیلم توقیفی نداریم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هنر مقوله‌ای نیست که با اجبار بشود کاری کرد وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد تسهیل‌گری است. ما وظیفه داریم موانع را برای اجراهای هنری از بین ببریم.

وزیر ارشاد: امروز از ما می‌پرسند چرا هنرمندان را تشویق به کار می‌کنید/در دوره جدید حتی یک فیلم توقیفی نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدمهدی اسماعیلی، درباره اینکه مطرح می‌شود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان را برای حضور در فعالیت‌های هنری ملزم کرده است، گفت: هنر مقوله‌ای نیست که با اجبار بشود کاری کرد وظیفه وزارت فرهنگ و ارشاد تسهیل‌گری است. ما وظیفه داریم موانع را برای اجراهای هنری از بین ببریم و این وظیفه ماست؛ ما که کاری انجام نمی‌دهیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: ممکن است کسی بیاید بگوید وزارت فرهنگ مجوز نمی‌دهد، تا به حال انتقادها از ما چه بوده است؟ می‌گفتند وزارت فرهنگ و ارشاد مجوز نمی‌دهد و سخت‌گیری در دادن مجوز می‌کند. در حال حاضر هم این امر را تسهیل کردیم، یک عده‌ای خوششان نمی‌آید؛ چون دوست دارند تصویر ایران و تصویر نظام حکمرانی فرهنگی کشور را یک تصویر بسته نشان دهند.

به نوشته ایلنا، وی افزود: عده‌ای مشاهده می‌کنند دولت انقلابی سر کار آمده و بیشترین تسهیل را برای هنر و هنرمندان قائل است و با این مسئله مخالفت می‌کنند، و اِلا ما مسئله‌ای غیر از این نداریم.

اسماعیلی یادآور شد: همیشه و در همه ادوار از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌پرسیدند چرا جلوی اجرای کارها را می‌گیرید امروز از ما می‌پرسند چرا تشویق به کار می‌کنید و این نشان می‌دهد رویکرد دولت، تشویق و تسهیل‌گری کار فرهنگ و هنر در کشور است.

وی درباره اینکه آیا شایعات مربوط به اجبار فیلم‌سازان برای حضور در جشنواره را می‌پذیرید، گفت: به هیچ وجه، مگر ما چه قدرتی برای اجبار داریم؟ این حوزه، حوزه اجبار نیست، ما تسهیل می‌کنیم تا اگر‌ کسانی حتی دچار مشکل بودند، مشکل‌شان را حل کنیم. اصحاب فرهنگ و هنر و رسانه بیشترین ارتباطات را با ما دارند. ما حوزه وسیعی داریم؛ من مرتب با شعرا، نویسندگان، ناشرین، اصحاب موسیقی، تئاتر، سینما و هنرهای تجسمی جلساتی را دارم، الحمدالله حوزه ما پرمخاطب و نخبه است با همه آنها تعامل داریم و تلاش می‌کنیم مشکلات برطرف شود.

وزیر فرهنگ ارشاد و اسلامی درباره وضعیت فیلم‌های توقیفی همچون برادران لیلا و یا تعیین تکلیف برای فیلم شب، داخلی دیوار بیان کرد: در دوره جدید حتی یک فیلم توقیفی نداریم، برادران لیلا مسئله‌اش توقیف نیست، برادران لیلا طبق قانون بایستی قبل از اینکه در جشنواره خارجی فیلم برود مجوز می‌گرفت. شب/داخلی/دیوار هم مربوط به دوره ما نیست مربوط به دوره قبل است، من همه قبلی‌ها را هم گفته‌ام بررسی کنند، اصلا هم کاری نداریم چه کسی در فیلم‌ها بازی کرده است، چه کسی کارگردانی کرده است، این مسئله برای ما مهم نیست کاری که در وزارت فرهنگ و ارشاد شروع کردیم، این است که آمده‌ایم زحمات تیم و مجموعه برنامه‌ساز را از تخلف یک آدم خاص جدا کردیم و این رویکرد مهمی است، متاسفانه کمتر به این توجه شده است. گفتیم یک نفر یک اشکالی دارد قرار نیست اشکال را به یک کار ساخته شده تعمیم بدهیم، در دوره جدید موانع قبلی را برطرف می‌کنیم.

اخبار مرتبط:
گفتند اگر چهارشنبه‌سوری به اسکار برود در ایران کودتا می‌شود!
گفتند اگر چهارشنبه‌سوری به اسکار برود در ایران کودتا می‌شود!

مسعود اطیابی: سینمای کمدی ما برآیند جامعه است | رضا درستکار: کمدی‌های امروز جنبه‌ی هنری ندارند.

محمد کاسبی: رضا پهلوی کمک ابزاری و جاسوسی می‌گیرد
محمد کاسبی: رضا پهلوی کمک ابزاری و جاسوسی می‌گیرد

محمد کاسبی در یک مصاحبه اعلام کرد که ۵ سالی است که در بستر بیماری افتاده و توانایی حرکت ندارد و با دستگاه اکسیژن زندگی می‌کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نمی توانیم برای آوازخواندن یک خانم در جمع آقایان مجوز بدهیم
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: نمی توانیم برای آوازخواندن یک خانم در جمع آقایان مجوز بدهیم

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای انقلاب فرهنگی گفت: ما در کشور جمهوری اسلامی زندگی می‌کنیم و در جمهوری اسلامی ملاک، مباحث شرعی است که باید در اسناد به آن توجه شود و نباید جامعه را برای یک عده موافق یا مخالف دچار قطبی‌سازی کنیم و دچار چالش‌هایی شویم؛ خصوصاً در جامعه ما که طبیعتاً وفاق ملی و انسجام ملی بسیار مورد اهمیت است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است