کد خبر : 221755
انتشار : ۱۴۰۱/۱۰/۱۱ - 06:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شهادت یکی از مدافعان امنیت در سمیرم

در اغتشاشات شنبه شب سمیرم، یکی از مدافعان امنیت، توسط اشرار مسلح و ضدانقلاب به ضرب گلوله مستقیم جنگی به شهادت رسید.

شهادت یکی از مدافعان امنیت در سمیرم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ و به نقل از روابط عمومی سپاه صاحب الزمان‌(عج) استان اصفهان، ظهر روز،شنبه،۱۰ دی‌ماه عده‌ای آشوب‌طلب به‌صورت غیرقانونی با تجمع مقابل فرمانداری سمیرم اقدام به سر دادن شعارهای هنجارشکن کردند و قصد تعرض به ساختمان فرمانداری این شهر را داشتند.

به نوشته ایسنا؛ در پی این تجمع غیرقانونی، اغتشاشگران که در روزهای گذشته نیز علیرغم آرام بودن فضای کشور اقدام به ناامنی و اغتشاش در سمیرم کرده بودند، تلاش کردند تجمعاتی را در چند نقطه شهر سمیرم تشکیل دهند.

پلیس و نیروهای امنیتی به منظور برقراری امنیت در نقاطی از سمیرم با اغتشاشگران درگیر شدند.

در پی اغتشاشات شنبه شب سمیرم یکی از مدافعان امنیت، توسط اشرار مسلح و ضدانقلاب به ضرب گلوله مستقیم جنگی به شهادت رسید.

اخبار مرتبط:
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند
اصفهان تا پایان هفته غبارآلود می‌ماند

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی هواشناسی اداره کل هواشناسی اصفهان گفت: تندباد و گردوغبار در مناطق شرقی، شمالی و مرکزی استان تا پایان هفته ادامه دارد و کیفیت هوا کاهش می‌یابد.

مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد
مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم غرق شد

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از غرق شدگی مرد ۳۵ ساله در استخر کشاورزی در سمیرم خبر داد.

تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود
تشدید شرایط گردوغبار در اصفهان تا فردا؛اعتبارات بیابان‌زدایی تامین شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیش‌بینی می‌شود که شرایط گرد و غبار تا فردا در استان تشدید شود و تا پایان هفته با شدت کمتر ادامه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است