کد خبر : 218776
انتشار : 2022/12/20 - 09:00
دسته‌بندی : سیاسی، اسلاید
چاپ

کیهان: معترضان صدای مردم نیستند/ صدای مردم حاضران در مراسم ۱۳ آبان و استقبال‌کنندگان رئیسی در سفرهای استانی هستند!

​روزنامه کیهان نوشت: اجتماع عظیم و باشکوه مردم در مراسم ۱۳ آبان و از سوی دیگر استقبال کم نظیر مردم استان خراسان جنوبی از کاروان دولت مردمی نشان داد که مردم در فضای حقیقی با لشکر ساختگی و جعلی در فضای مجازی بسیار متفاوت است.

کیهان: معترضان صدای مردم نیستند/ صدای مردم حاضران در مراسم ۱۳ آبان و استقبال‌کنندگان رئیسی در سفرهای استانی هستند!

به گزارش سایت خبری مدارا؛روزنامه کیهان معترضان را صدای «مردم ایران»‌ ندانست و تاکید کرد صدای «مردم ایران» حاضران در مراسم ۱۳ آبان و استقبال‌کنندگان رئیسی در سفرهای استانی هستند!

به گزارش کیهان، سال‌هاست که یک جریان سیاسی در کشور در همسویی و هماهنگی با معاندین و ضد انقلاب واژه «مردم ایران» را از معنا تهی کرده و با نادیده گرفتن خواسته‌ها و نگرش‌های بخش عظیمی از مردم‌، تلاش داشته یک طبقه خاص با سوژه‌های ضد حاکمیتی را برجسته و به عنوان ملت ایران جا بزند.

این روزنامه در ادامه مدعی شده است: اجتماع عظیم و باشکوه مردم در مراسم ۱۳ آبان که مصادف با اغتشاشات اخیر در کشور بود و اتفاقا رکورد مشارکت آحاد مردم در این مراسم شکسته شد و بدرقه حماسی و کم نظیر شهدای مدافع امنیت در نقاط مختلف کشور که در آشوب‌های اخیر مظلومانه به شهادت رسیدند نیز تودهنی محکم ملت به اغتشاشگران و همچنین کسانی بود که تلاش داشتند این عناصر مزدور و وطن‌فروش و خائن را مردم ایران جا بزنند. از سوی دیگر استقبال کم نظیر و پرشور مردم استان خراسان جنوبی از کاروان دولت مردمی و گلباران خودروی حامل رئیس‌جمهور در شهرستان نهبندان نشان داد که مردم در فضای حقیقی با لشکر ساختگی و جعلی در فضای مجازی بسیار متفاوت است.

اخبار مرتبط:
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!
پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور فشار برای افزایش حقوق‌ها را از عوامل تورم برشمرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است